Törene 4. Sınıf Öğrencilerinin Hüznü Damga Vurdu - Son Dakika
Yerel

Törene 4. Sınıf Öğrencilerinin Hüznü Damga Vurdu

Törene 4. Sınıf Öğrencilerinin Hüznü Damga Vurdu

2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle Şaphane İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.

09.06.2017 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016-2017 eğitim-öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle Şaphane İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi. 4. sınıf öğrencileri öğretmenlerinden ayrılacağı için duygulu anlar yaşadı.

Düzenlenen törene; Kaymakam Oktay Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Koz, İlce Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Bayri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

Programda, Okul Müdürü Mustafa Dertli Öğrencilere iyi tatiller dileyerek, tatilde gezmelerini, dinlenmelerini, eğlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Ayrıca Şaphane İlkokulu olarak, yıl boyunca akademik ve sosyal etkinliklerde başarılı olan tüm öğrencilerine bir kez daha teşekkür etti.

Karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Oltan Bayraktar, "Tabi en çok heyecanlanan herhalde İlkokul 1. Sınıfta ilk karneyi alanlardır. O güzel bir heyecandır, ben onları da kutluyorum. Bütün öğrencilere başarılar diliyorum. Şaphane olarak eğitim ve öğretim açısından iyi bir konumdayız. Her geçen gün eğitim kalitemiz artıyor. Fiziki şartlarımız daha da iyileşiyor. Okullarımız yenileniyor ve daha verimli eğitim için yeni yatırımlarımız devam ediyor" dedi.

Daha sonra Kaymakam Oltan Bayraktar ve beraberindeki heyet, sınıfları gezerek öğrencilerin karnelerini dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. (YD- EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Törene 4. Sınıf Öğrencilerinin Hüznü Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement