2 Torunu Gelini Tarafından Öldürülen Dede: Cinayetin Nedeni Sadece Cehalet - Son Dakika
Güncel

2 Torunu Gelini Tarafından Öldürülen Dede: Cinayetin Nedeni Sadece Cehalet

Ankara'da dün gece cinnet getirip bir kızını boğarak diğerini bıçaklayarak öldüren annenin kayınpederi konuştu. Kayınpeder, gelininin herhangi bir rahatsızlığının olmadığını söyleyerek "Cinayetin nedeni cehalet. " dedi.

23.05.2018 12:30  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Keçiören ilçesinde dün gece cinnet getiren anneleri tarafından öldürülen 8 yaşındaki Kübra ve 5 yaşındaki Beren'in dedesi Adil Alver, katil zanlısı gelini Lütfiye Alver için "Ne oldum delisi oldu. Nankör. Cinayetin nedeni cehalet. Sadece cehalet" ifadelerini kullandı.

CİNNET GETİREN ANNE 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRÜP TESLİM OLDU

Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan ev kadını Lütfiye Alver, dün gece eşi işteyken cinnet getirdi. Anne Alver, kızı Kübra'yı bıçaklayarak, Beren'i ise boğarak öldürdü. Lütfiye Alver daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

2 Torunu Gelini Tarafından Öldürülen Dede: Cinayetin Nedeni Sadece Cehalet

İŞ ÇIKIŞI EVE GELEN BABA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kentteki bir alışveriş merkezinde özel güvenlik görevlisi baba Zekeriya Alver, olayı duyunca büyük şok yaşadı. Zekeriya Alver eve geldiğinde anneleri tarafından öldürülen çocuklarının cansız bedenlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Baba Alver, güçlükle sakinleştirildi.

OTOPSİ SONRASI DEFNEDİLECEK

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kız çocuklarının cenazeleri otopsi yapılmak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kübra ve Beren'in, otopsi sonrası Karşıyaka Camisi'nde kılınacak cenaze namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

2 Torunu Gelini Tarafından Öldürülen Dede: Cinayetin Nedeni Sadece Cehalet

"GELİNİM NANKÖR, CİNAYETİN NEDENİ CEHALET"

Torunlarının yasını tutan Adil Alver, olayla ilgili konuştu. Adil Alver, "Gelinim ne oldum delisi oldu. Nankör. Evini görseniz. Oğlum ona süt getirir, kuş sütünü bulur getirir. Cehalettir. Nedeni cehalet. Cahil insandan her şey bekle.

"OĞLUM ŞOKTA YANINDA 10 KİŞİ DURUYOR"

Okumuş insandan bir şey bekleme. Herhangi bir sorunu yok. Ufak bir şizofreni gibi durumu yok. Sadece cehalet. Cenazeler Adli Tıp Kurumu'nda, ikindi namazı sonrası toprağa vereceğiz. Oğlum şokta. Yanında 10 kişi duruyor. İki tane pırlanta gibi torunum vardı" dedi.

2 Torunu Gelini Tarafından Öldürülen Dede: Cinayetin Nedeni Sadece Cehalet

ÇOCUKLARINI ÖLDÜREN ANNE GÖZALTINDA

Öte yandan, olayın ardından gözaltına alınan anne Lütfiye Alver'in emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

2 Torunu Gelini Tarafından Öldürülen Dede: Cinayetin Nedeni Sadece Cehalet
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 Torunu Gelini Tarafından Öldürülen Dede: Cinayetin Nedeni Sadece Cehalet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Murat : Allahim kimseyi bu duruma dusurmesin cok uzucu bir durum 43 1 Yanıtla
  • FİLOZOF: HAYATIN ZORLUĞU PAHALILIK PARASIZLIK İNSANLARI BUNALTTI İNSANLAR KAZANCIYLA GEÇİNEMİYOR ÇÜNKÜ YETMİYOR ESKİDEN BİR İŞÇİ AYDA BİR ALTIN ALIRDI KENARA ATARDI 5 KİŞİLİK AİLEDE TEK KİŞİ ÇLŞ HEPSİNEDE RAHATCA YETER BİRDE ALTIN ALINIRDI ŞİMDİ SEFALET İÇİNDE YAŞIYORLAR ÜLKE NERDEN NERELERE GELDİ OTOBAN YAPMAKLA İŞ BİTMİYOR GELECEK ÇOK KARANLIK BOŞ NUTUKLAR HAVADA UÇUYOR 13 13 Yanıtla
  • Baba: ...bu kadın ölümü haketti 15 1 Yanıtla
  • Elfatlla: Ne ara bu duruma geldik.. Allah kimseyi şaşırtmasın merhameti vicdanı içimizden eksik etmesin 13 1 Yanıtla
  • Manda: lütfen birisi başlığı acıklayabilirmi okudum okudum anlayamıyorum 2 7 Yanıtla
  • sığır: Manda olmanla alakalı olabilirmi ? 7 0
  • GS li Hakan: Herkes suçu kendinde aramalı kayınbaba kayınvalide vss... 2 5 Yanıtla
  • Hayır: Ölmek onun için çok güzel bir kaçış . Yok yaaa burada duracak her dakika saniye ne yaptıpını düşünecek kahr olacak ! 1 1
  • Sahur: Sayın filozof kardeşim allah resulü karnına taş bağlardı..yokluk parasızlık hepsi hikaye..allah kimine az kimine çok verir para pul yok diyenler 5 milyarlık cep telefonu kullanıyor...kimse lüksünden taviz vermiyor... sadece cahiliz ne istediğimizi bilmeyip halimize şükretmiyoruz o kadar 1 0
  • Olcay: Bu yorumu yayından kaldır diyenlerin ruh saglıgı bozuk.evet millet aç cocuguna bakamaz hale geldi 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek
    08:31 MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek

    YouTube fenomeni MrBeast, Amazon Prime Video ile anlaşma yaparak bir yarışma programı çekeceğini duyurdu. Programda 1000'den fazla yarışmacı olacak ve kazanan kişiye 5 milyon dolar ödül verilecek.

  • Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli
    08:31 Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli

    Türkiye'de e-ticaretin hızla büyüdüğüne dair veriler, son yıllarda dikkat çekici bir artışı gösteriyor. Pandemi döneminde e-ticaretin ivme kazanması, bu alandaki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Türkiye'de e-ticaretin geçmişe yönelik bir analizi ve gelecekteki potansiyelini SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ve Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştu.

  • İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı
    08:31 İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütüne üye olan ve bu örgütlerin sosyal medya üzerinden propagandasını yapan 5 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

  • vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı
    08:31 vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı

    Çinli teknoloji şirketi vivo, Pad 3 Pro tableti ile birlikte TWS 4 Bluetooth kulaklık modelini tanıttı. vivo TWS 4, Hi-Fi desteği, aktif gürültü engelleme özelliği ve uzun kullanım süresi ile dikkat çekiyor. Qualcomm S3 ses platformu ile desteklenen kulaklıkların fiyatı ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belirsiz.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:25 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 organize suç örgütünün çökertildiğini, 25 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Operasyonlarda ele geçirilenler arasında silahlar, uyuşturucu madde ve diğer suç unsurları bulunuyor.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi
    08:14 Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı
    08:12 İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen MİT destekli şafak operasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı
    08:11 Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, kendilerine muhalif olarak gördükleri kişilere tehditler savurmak, baskı yapmak ve seçim irtibat bürosu açılışlarında terörü ve teröristi öven örgütsel sloganlar atmakla suçlanıyor. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:06 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İzmir merkezli düzenlenen 'MAHZEN-13' operasyonlarında, Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu'nun liderlik ettiği 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşları dahil olmak üzere toplamda 25 şüpheli gözaltına alındı.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı
    08:05 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.


Advertisement