Trabzon'da Su Kesintisi Tarihleri Değişti - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Su Kesintisi Tarihleri Değişti

Karayolları'nın Trabzon-Maçka arasında sürdürdüğü yol çalışması nedeniyle Trabzon'daki su kesintisi tarihi değişti.

06.10.2011 19:00

Karayolları'nın Trabzon- Maçka arasında sürdürdüğü yol çalışması nedeniyle Trabzon'daki su kesintisi tarihi değişti.

Trabzon ile Maçka arasında yapılmakta olan duble yol çalışmaları sırasında yolun Kutlugün köyü mevkisinde Trabzon Belediyesi'nin ana isale hattı üzerinden geçecek olmasından ötürü ana isale hattının deplase edilecek olması nedeniyle Trabzon'a 3 ile 5 gün arasında su verilemeyecek.

Su kesintisi 14 Ekim Cuma gününü 15 Ekim Cumartesi gününe bağlayan gece saat 24.00'da başlayacak. Çalışmalarda öncelikli olarak su tahliyesi yapılacak. Su tahliyesinin 6 saatte tamamlanmasından sonra kaynak işlemleri başlayacak. 48 saat sürecek bu işlemin ardından şebekelere su verilmeye başlanacak.

Kaynak çalışması bittikten 12 saat sonra su verilecek yerler Değirmendere, Çömlekçi, İskenderpaşa, Kemerkaya, Pazarkapı, Çarşı, Hızırbey, Cumhuriyet, Ortahisar, Gülbaharhatun, Kurtuluş, Yalı, Yeni, İnönü, 2 Nolu Beşirli, Fatih, Gazipaşa, Sanayi, Toklu ve Zafer mahallelerinde toplam 67 saat su kesintisi yapılmış olacak.

Aydınlıkevler, Yeşiltepe, 1, 2 ve 3 Nolu Erdoğdu, Bahçecik, Yenicuma, Boztepe, Kalkınma, 1 ve 2 Nolu Bostancı, Üniversite, Konaklar, Kanuni, Esentepe ve Kaymaklı mahallelerinde toplam 103 saat, Soğuksu, Uğurlu ve Bengisu mahalleleri ile 1 Nolu Beşirli ve Karşıyaka mahallelerinin üst kesimlerinde ise toplam 127 saat kesinti yapılacak.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Su Kesintisi Tarihleri Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement