Trabzon'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Trabzon'daki Trafik Kazası

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren midibüs şoförü Ziya Öztürk, memleketi Şalpazarı'nda defnedildi.

03.09.2018 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren midibüs şoförü Ziya Öztürk, memleketi Şalpazarı'nda defnedildi.

Akçaabat'ta dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ziya Öztürk (54) için Şalpazarı ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi'ndeki Merkez Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Öztürk'ün cenazesi, namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Refik Kurukız, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, eski Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanları Asım Aykan ve Volkan Canalioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öztürk'ün, daha önce Trabzon Belediye Başkanlığı yaptıkları dönemde Aykan ve Canalioğlu'nun da makam şoförlüğünü yaptığı belirtildi.

Akçaabat'ta dün meydana gelen kazada, Ziya Öztürk (54) yönetimindeki 61 S 1602 plakalı midibüs, Söğütlü Mahallesi'nde Mehmet Önal idaresindeki 33 D 4171 plakalı tırla çarpışmış, kazada yaralanan Öztürk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement