Trabzonlular Derneği'nden Başkan Toçoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Trabzonlular Derneği'nden Başkan Toçoğlu'na Ziyaret

Trabzonlular Derneği\'nden Başkan Toçoğlu\'na Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Trabzonlular Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

24.05.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Trabzonlular Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Mehmet Akyazıcı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Yılmaz Öztürk, 29 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek geleneksel yayla etkinliği için Başkan Toçoğlu'na davetiye takdiminde bulundu. Trabzonlular Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk ayrıca dernek faaliyetleri hakkında Başkan Toçoğlu'na bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, "Şehrimizde birçok farklı etnik kökenden insanımız bir arada yaşıyor. Trabzonlu kardeşlerimiz de gelenek ve kültürleriyle Sakarya'daki bu kardeşliğe önemli bir katkı sunuyorlar. Trabzonlular birlik ve beraberliğimizin şehirdeki renkli temsilcileridir. Her zaman ifade ediyoruz: Karadeniz'in coşkusunu şehrimizde uzun yıllardır yaşatan Trabzonlu kardeşlerimizle birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Ziyaretinizden büyük memnuniyet duyduk. Diğer kültür derneklerine vermiş olduğumuz desteklerle birlikte Trabzonlu hemşerilerimizin de yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzonlular Derneği'nden Başkan Toçoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement