Trabzonspor'da Caleb Ekuban, sakatlığı nedeniyle 6 hafta yok! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Caleb Ekuban, sakatlığı nedeniyle 6 hafta yok!

Trabzonspor'da antrenmanda Ivanildo Fernandes ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan ve tarak kemiğinde kırık tespit edilen Caleb Ekuban, 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacak.

11.09.2019 20:32  Güncelleme: 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda milli oyuncuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ile Yusuf Sarı katılmadı.

STURRIDGE VE ONAZI TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Golcü futbolcu Daniel Sturridge ile uzun süreli sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Ogenyi Onazi de pas çalışmasının ardından takımdan ayrıldı. Bu oyuncular Kamil Ahmet Çörekçi ile birlikte yan sahada bireysel antrenmanlarını sürdürdü.

 <a class='keyword-sd' href='/trabzonspor/' title='Trabzonspor'>Trabzonspor</a>'da <a class='keyword-sd' href='/caleb-ekuban/' title='Caleb Ekuban'>Caleb Ekuban</a>, sakatlığı nedeniyle 6 hafta yok!
Caleb Ekuban

TARAK KEMİĞİNDE KIRIK TESPİT EDİLDİ

Bordo-mavililerin bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanda Ivanildo Fernandes ile girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan ve sahayı arkadaşlarının yardımıyla terk eden Ekuban'ın çekilen MR'ında kırık tespit edildi. Ayak 5. parmak tarak kemiğinde kırık tespit edilen Ganalı oyuncunun 4 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Trabzonspor\'da Caleb Ekuban, sakatlığı nedeniyle 6 hafta yok!
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Caleb Ekuban, sakatlığı nedeniyle 6 hafta yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nazar : Nazar değiyor adamlara 0 0 Yanıtla
  • Talihsizlik: Yine aynısı oluyor arkadaş ne zaman takim iyi gitmeye başlasa sakatliklar arka arka geliyor takim icin gun gunden kotuye gidiyor milli ara dedik toparlaniriz dedik daha kotusu oluyor hayirlisi artik sakatlar biran once duzelsede takimi tam kadro sahada gorebilsek 0 0 Yanıtla

Advertisement