Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçından Notlar ve Kadrolar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçından Notlar ve Kadrolar

stat.HAKEMLER.TrabzonSPOR.

17.09.2011 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-

stat: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Halis Özkahya (), Baki Tuncay Akkın (), Selçuk Kaya ()

TrabzonSPOR:

29 Tolga ()

30 Serkan ()

23 Giray ()

22 Mustafa Yumlu ()

5 Cech

20 Colman ()

15 Zokora ()

80 Volkan ()

10 Adrian ()

12 Henrique ()

11 Vittek ()

YEDEKLER: 89 Zeki, 63 Ferhat, 26 Sezer, 24 Aykut, 25 Alanzinho, 9 Halil, 28 Celustka

İstanbul BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:

1 Hasagiç ()

20 Cihan ()

2 Can Arat ()

86 Zayette ()

17 Ekrem ()

13 Visca ()

21 Mahmut ()

6 Efe ()

22 Doka ()

23 Holmen ()

9 Webo ()

YEDEKLER: 61 Oğuzhan, 3 Metin, 24 Taner, 53 Rızvan, 81 Gökhan, 88 Tevfik, 94 İbrahim

MAÇTAN NOTLAR:

MAÇ ÖNCESİ VE 2. DAKİKADA ELEKTRİKLER KESİLDİ

Bu arada maç öncesi takımların sahaya çıkmaya hazırlandığı sırada elektrikler kesildi. Yaklaşık 5 dakika sonra elektrikler geri gelirken, taraftarlar elektriklerin kesik olduğu anda cep telefonlarının ışıklarıyla tribünde görsel şölen yaptı. Maçın 2. dakikasında da elektrikler kesilince futbolcular yedek kulübesine gitti.Yaklaşık 10 dakika aradan sonra jenaretörlerin devreye girmesiyle stada elektrik verildi ve karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

125 GÜNLÜK HASRET SONA ERDİ

Spor Toto süper Ligi'nde en son 15 Mayıs günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı ve 3 – 1 kazandığı maçla taraftarlarına veda eden Trabzonspor, tam 125 gün sonra yine bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla taraftarlarının huzuruna çıktı. Bu arada tribünlerin büyük bir bölümünün dolmasına rağmen kale arkasında boşluklar olması dikkat çekti.

TOLGA İĞNE İLE OYNADI

Trabzonspor'un İnter ile oynadığı maçta aldığı darbe sonucu belinden sakatlanan Tolga Zengin, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iğneyle oynadı. Maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş ile görüşen Tolga, "Kendimi iyi hissediyorum hocam. Bu maçta forma giymek istiyorum" dedi. Bunun üzerine ağrı kesici iğne vurulan Tolga, iğneyle maça çıktı.

BAŞKAN ŞENER TRİBÜNDE

İnter ile oynanan maçı Milano'da izleyen Başkan Sadri Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyspor ile oynanan maçı da protokol tribününden takip etti. Maç öncesi heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Sadri Şener, dolmayan tribünlerle ilgili yöneticilerden bilgi aldı.

13 FUTBOLCU KADROYA GİREMEDİ

Trabzonspor'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta 13 futbolcu 18 kişilik kadroya giremedi. Cezalı olan Burak Yılmaz'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Barış Ataş, Barış Özbek, Sapara, Piotr Brozek ve Tayfun Cora kadroya giremezken, Glowacki dinlendirildi. Pawel Brozek, Sercan Kaya, Eren Albayrak, Bora Sevim, Onur ve Murat Tosun ise teknik direktör Şenol Güneş'in tercihleri doğrultusunda kadroya alınmadı.

GLOWACKİ VE PAWEL KADROYA TAKILDI

Bordo mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş, ligdeki 6 + 2'lik kontenjanda tercihini Glowacki ve Pawel Brozek'ten yana kullandı. Bu futbolcuları 18 kişilik kadroya almayan Güneş, İnter maçında attığı golle takımına galibiyeti getiren isim olan Celustka'yı da kulübeye çekerek dinlendirdi.

VİTTEK İLK KEZ 11'DE

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Robert Vittek, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilk kez 11'de forma giydi. İnter ile oynanan maçta oyuna sonradan giren tecrübeli futbolcu Paulo Henrique ile birlikte ileride gol aradı. Şenol Güneş, İnter maçından farklı olarak savunmada Glowacki'nin yerine Mustafa Yumlu'ya, orta sahada Alanzinho'nun yerine Adrian'a, Celustka'nın yerine savunmada Serkan'a, Serkan'ın yerine ise orta sahada Volkan Şen'e görev verdi. Halil'i kulübeye çeken Güneş, Vittek'e de 11'de görev verdi.

TOLGA, SERKAN, COLMAN, GİRAY VE ZOKORA VAZGEÇİLMEZ

Bordo mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş ligde oynanan Manisaspor, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan İnter ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında sadece 5 futbolcudan hiç vazgeçmedi. Tolga, Serkan, Giray, Zokora ve Colman'a tüm maçlarda 11'de görev veren Güneş, diğer futbolcuların tamamını değişmeli olarak kullandı.

YES(TM/Aİ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçından Notlar ve Kadrolar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement