Trabzonspor'un Performansından Memnun Kalmadığı İçin Gönderdiği Theo Bongonda'yı 6 Kulüp İstiyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Performansından Memnun Kalmadığı İçin Gönderdiği Theo Bongonda'yı 6 Kulüp İstiyor

Trabzonspor'un Belçika ekibi Zulte Waregem'e sattığı Theo Bongonda değere bindi. Deneyimli oyuncuyu satın almak için 6 kulüp sıraya girdi.

13.03.2019 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen ve Belçika Ligi ekiplerinden Zulte Waregem'e transfer olan Theo Bongona'nın talipleri her geçen gün artıyor.

MAİNZ VE FRANKFURT İSTİYOR

Het Laatsite Nieuws'da yer alan habere göre, Belçika Ligi'nin önemli ekiplerinden RSC Anderlecht ve Club Brugge oyuncuyu transfer etmek istiyor. Ayrıca, yine Belçika medyasında yer alan habere göre, Theo Bongonda'yı KRC Genk ve Gent'te kadrosuna katmayı planlıyor. Bilindiği üzere, oyuncuyu Almanya Ligi ekiplerinden Mainz ve Frankfurt, Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord'un daha önce transfer etmek istediği biliniyor.

Trabzonspor'un Performansından Memnun Kalmadığı İçin Gönderdiği Theo Bongonda'yı 6 Kulüp İstiyor

ZULTE 5 MİLYON EURO TALEP EDİYOR

Zulte Waregem, 23 yaşındaki Belçikalı oyuncu için 5 milyon eurodan yukarı bir ücret talep ediyor. Bu sezon Belçika ekibiyle 29 karşılaşmada forma giyen Bongonda 8 gol, 10 asist ile oynadı. 23 yaşındaki Belçikalı oyuncunun Zulte Waregem ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

(Ajansspor)

Trabzonspor\'un Performansından Memnun Kalmadığı İçin Gönderdiği Theo Bongonda\'yı 6 Kulüp İstiyor

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Performansından Memnun Kalmadığı İçin Gönderdiği Theo Bongonda'yı 6 Kulüp İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nzzn: Uyyy ne diysin usagim 4 0 Yanıtla
  • Şehzade: Beğenmemek değil sorunlu oyuncu devamlılığı yok çabuk küsen oyuncu bunları aştı ise aşarsa verimli olur 0 0 Yanıtla

Advertisement