Tramvay - Son Dakika
Kültür Sanat

Tramvay

İlk albümleri "Taksim-Tünel'i 2016 Nisan ayında yayımlayan Tramvay, 31 Mart'ta Sanat Performance'de müzik severlerle buluşuyor.

31.03.2017 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk albümleri "Taksim-Tünel'i 2016 Nisan ayında yayımlayan Tramvay, 31 Mart'ta Sanat Performance'de müzik severlerle buluşuyor.

Temelleri 2009 yılında Galatasaray Lisesi ve Istanbul Devlet Konservatuarı'nda atılan, saksafon ve keman soundunu; pop, rock... ve funk tarzlariyla bir araya getirmesi ile taninan Tramvay; kendi deyişleriyle Balkan Pop türü mensubu oldukça eğlenceli şarkılardan oluşan ilk albümleri Taksim Tünel'i WePlay etiketiyle Nisan 2016'da yayımladi. Taksim-Tünel adını verdikleri albümde grubun yıllardir beraber üretip geliştirdiği 7 orijinal Tramvay şarkısının yanı sıra, albüm sürecinde desteğini aldıkları Candan Erçetin'in şarkılarından Gamsız Hayat sürprizi de karşımıza çıkıyor.

Kayıtları Cep Sahne Stüdyoda tamamlanan Tramvay'ın ilk albümü Taksim-Tünel'de yer alan şarkıların mixinde Tarkan Gözübüyük ve Cihan Barış, masteringinde ise Steve Corrao imzalari yer alıyor. Albümden ilk video klip sarkisi olarak seçilen Gördüm'ün söz ve bestesi grup üyelerinden Yiğit Albayrak'a ait iken, tüm şarkılarda olduğu gibi düzenlemesi ise Tramvay'a ait. Istanbulun çesitli yerlerinde çekilen video klibin yönetmenliğini Taylan Türkkan ve Tuğberk Onur üstlendi. Şarkının enerjisine uygun görüntülerden oluşan Gördüm'ün video klibinde Tramvay üyelerini hem farklı rollerde hem de sahnede izleyeceğiz. Prodüktörlüğünü Tramvay'ın üstlendigi, We Play etiketiyle Nisan2016'nın son haftası yayımlanan Taksim-Tünel albümü radyo,tv ve tüm sosyal medya mecralarinda yayında.

Vokal/ Keman: Ege Günay

Saksafon/ Vokal: Yiğit Albayrak

Bas Gitar/ Vokal: Cansu Özkul

Elektrik Gitar/ Vokal: Batu Akalın

Davul: Can Tüfekçioğlu

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : Sanat Performance

Mekan Adresi : Nevizade Kameriye sok.no: 13 Taksim

Başlangıç Saati : 31.03.2017 22: 00: 00

Bitiş Saati : 31.03.2017 23: 45: 00

Kategori : Tramvay

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement