Tren Yoluna Devrilen Sondaj Makinesini Kaldırma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

Tren Yoluna Devrilen Sondaj Makinesini Kaldırma Çalışmaları Devam Ediyor

Tren yoluna devrilen sondaj makinesini kaldırma çalışmaları devam ediyor İzmit - Arifiye arası yolcular otobüslerle götürülecekKOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tren yoluna devrilen iş makinesinin kaldırılma çalışmaları devam ediyor.

16.08.2017 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tren yoluna devrilen sondaj makinesini kaldırma çalışmaları devam ediyor

İzmit - Arifiye arası yolcular otobüslerle götürülecek

KOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tren yoluna devrilen iş makinesinin kaldırılma çalışmaları devam ediyor. Yolcular ise Arifiye istasyonuna otobüsler ile taşınıyor.

Sabah 07.30 sıralarında İzmit Körfez Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi mevkiinde devam eden tren yolu inşaat alanında meydana gelen olayda, banliyö seferleri yapılacak tren raylarının döşenmesi öncesinde sondaj işlemi yapan iş makinesi bilinmeyen bir sebeple devrildi. Devrilen iş makinesinin iki yönlü de tren raylarının kapatması ve enerji nakil hatlarını da kesmesi nedeniyle Ankara-İzmit arası tüm tren seferlerinin durdurulduğu öğrenildi. Kaza sonrası olay yerine gelen iki vinç yardımıyla devrilen sondaj makinesinin kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Kaza nedeniyle tren seferlerinin iptal olması sonrasında Pendik'ten ve Arifiye'den İzmit'e gelen trenler yarı yolda kaldı. Yolda kalan trendeki yolcular ise indirilerek otobüslerle gidecekleri yerlere gönderilmeye başandı. İzmit-Ankara arası seyahat etmek için bekleyen yoldular, TCDD yetkililerin kendilerini otobüsler ile Arifiye'ye gönderecekleri öğrendiler. İzmit tren garında yolcuların bekleyişi sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tren Yoluna Devrilen Sondaj Makinesini Kaldırma Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement