TRT3-GAP "Tarım Hayattır" Program Gündemi - Son Dakika
Güncel

TRT3-GAP "Tarım Hayattır" Program Gündemi

"Tarım Hayattır" programının bu haftaki stüdyo konuğu Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak olacak.

02.01.2014 11:27

Prof. Dr. Necdet BUDAK'ın sunuculuğunu yaptığı ve TRT3-GAP kanalında 04 Ocak 2014 Cumartesi 07:00-08:00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan "Tarım Hayattır" programının bu haftaki stüdyo konuğu Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak olacak.

Programda "10 Ocak Tarım Bayramı nedeniyle, tarımın ülkemizdeki tarihsel gelişim; Türk tarımının geleceği; Tarımsal üretimin ülke ekonomilerindeki önemi; Bugün gelinen noktada Türkiye'de üretilen tarımsal ürünlerin Dünyada hak ettiği değerde olup olmadığı ve geleceğe yönelik politikaları; Dünyada tarımsal gelişmelerin yanı sıra Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinin misyonu, vizyonu, çalışmaları; Türkiye'de Ziraat fakültelerinin eğitim ve araştırma durumlarının değerlendirilmesi ve tarım politikalarındaki rolü; Ot-süt-et üçlemesi; Sürü Yönetimi Meslek Yüksek Okulu "ÇOBAN OKULU" vb gibi konular ele alınacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT3-GAP 'Tarım Hayattır' Program Gündemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement