Trump, 2024 seçimlerinde yeniden başkan adayı olmak istiyor - Son Dakika
Güncel

Trump, 2024 seçimlerinde yeniden başkan adayı olmak istiyor

ABD'de 3 Kasım Salı günü yapılan Başkanlık seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre kaybeden Başkan Donald Trump'ın, danışmanlarına 2024'te yapılacak 60. Başkanlık seçimleri için aday olacağını söylediği öne sürüldü.

09.11.2020 21:49  Güncelleme: 22:38

Axios internet sitesinin konuya yakın iki kaynağa dayandırdığı haberine göre, bu yılki seçimden mağlup ayrılan Trump, 2024'te yeniden aday olmaya hazırlanıyor.

SEÇİMLERDE YENİLGİ KABUL EDECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Trump, danışmanlarına 2024'teki Başkanlık seçimi için yeniden aday olmayı düşündüğünü dile getirdi. Bu iddia, ABD kamu oyunda Trump'ın bu yılki seçimlerde yenilgiyi kabul edeceği yönündeki yorumlara da yol açtı.

BİR KİŞİ İKİ DÖNEM ABD BAŞKANI OLABİLİYOR

ABD yasalarına göre, bir kişi maksimum iki dönem ABD Başkanı olabiliyor. Bir dönem başkanlık yapan bir kişi daha sonraki seçimlerde aday olabiliyor.

Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kaybeden ABD Başkanı Donald Trump'ı, 2024 seçiminde yeniden aday olmaya çağırmıştı.

Trump, 2024 seçimlerinde yeniden başkan adayı olmak istiyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trump, 2024 seçimlerinde yeniden başkan adayı olmak istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hasanyavuz: edirneye bekliyoruz 2 1 Yanıtla
  • İpek: Ne inatçı narsist yaratık bu ya yenilgiyi bı türlü kabullenemiyor resmen kaybettin işte kiciyin uzerine otur artık 4 yıl boyunca iyi sacmaladin daha gelecek 4 yıl sonrayı secilmeyi düşünüyormuş pes doğrusu bu ne hırs böyle yaşarsan yaparsın 0 0 Yanıtla

Advertisement