Tuluhan Tekelioğlu'ndan "50'sinde Erkek" Belgeseli - Son Dakika
Güncel

Tuluhan Tekelioğlu'ndan "50'sinde Erkek" Belgeseli

Tuluhan Tekelioğlu\'ndan "50\'sinde Erkek" Belgeseli

Tuluhan Tekelioğlu, kitabın aynı isimli belgeseli ile erkek dünyasının mahrem kapılarını aralıyor.

25.09.2012 14:29

"Kadının hayatının farkına vardığı yaş 40! Peki ya erkeğin?" sloganıyla yola çıkarak "50'sinde Erkek" kitabını hayat geçiren Tuluhan Tekelioğlu'nun, aynı isimli belgeselinin gösterimi 24 Eylül Pazartesi günü Digiturk İZ TV sponsorluğunda gerçekleşti.

"50'sinde Erkek" kitabı ile erkekliğin en kırılgan yaş dönemine dokunan Tuluhan Tekelioğlu, kitabın aynı isimli belgeseli ile erkek dünyasının mahrem kapılarını aralıyor.

Digiturk'un belgesel kanalı İZ TV sponsorluğunda hazırlanan bu başarılı çalışmanın gösterimi 24 Eylül Pazartesi saat 19.30'da Beyoğlu Hayal Bistro'da gerçekleşti.

İstanbul'un farklı semtlerinde çeşitli meslek gruplarından erkeklere yöneltilen "50'sinde yola mı giriyorsunuz, yoldan mı çıkıyorsunuz?" sorusu, Türkiye'nin en başarılı erkekleri öncülüğünde bu belgeselde cevaplanıyor. Yazar Ahmet Ümit, Dr. Mehmet Öz, yönetmen Mustafa Altıoklar, müzisyen Kerem Görsev, banka yöneticisi Hakan Ateş, çizer Ergün Gündüz, belgeselci Nebil Özgentürk, TV programcısı Metin Uca, köşe yazarları Haşmet Babaoğlu ve Reha Muhtar gibi isimlerin destek verdiği belgesel, 1 Ekim Pazartesi günü saat 22.00'de İZ TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Tuluhan Tekelioğlu'nun "50'sinde Erkek" Belgeselinin fragmanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tuluhan Tekelioğlu'ndan '50'sinde Erkek' Belgeseli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement