Tunç, Kalay İçin Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Tunç, Kalay İçin Destek İstedi

Tunç, Kalay İçin Destek İstedi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’daki yoğun seçim ziyaretlerine İnkum durağı esnafları ziyaret ederek, Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay için destek istedi.

28.03.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'daki yoğun seçim ziyaretlerine İnkum durağı esnafları ziyaret ederek, Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay için destek istedi.

Ziyaretleri sırasında esnafla sohbet eden Milletvekili Tunç, Dr. Seyfettin Kalay'ın projelerinin Bartın'da yaşam kalitesini artıracağını belirterek, Aslında Bartın'da bu projelerin çok önceden hayata geçmesi gerekirdi. Geç bile kalındı. Bu güne kadar AK Belediyeciliğin başlamaması bu projelerin gecikmesine yol açtı. İnşallah 30 Mart tarihi Bartın için bir milat olacak ve Dr. Seyfettin Kalay seçildiğinde, hükümet belediye uyumunun da getireceği sinerji ile dev projeleri tek tek gerçekleştireceğiz ve Bartın'ı hak ettiği noktaya çıkaracağız" dedi.

Milletvekili Tunç, "30 Mart tarihi itibariyle Bartın halkının desteğini alarak, AK Belediyecilik başladığında, Bartın'ın temiz içme suyu, alt yapı, kanalizasyon arıtma, çöp katı atık bertaraf tesisi, hava kirliliği, trafik sorunu gibi belediyecilikte bu güne kadar çözülememiş en temel sorunlarını hızlı bir şekilde çözülecek. Uygulayacağımız projelerle de Bartın'ı yaşanılabilir, parmakla gösterilecek marka bir şehir yapacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunç, Kalay İçin Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement