Tunceli'de Acil Komuta Hizmet Binasına Çevre Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Tunceli'de Acil Komuta Hizmet Binasına Çevre Düzenlemesi

Tunceli İl Sağlık Müdürü Yusuf Kenan Aydın, yapımı tamamlanan 112 İl Ambulans Komuta Merkezi hizmet binasının çevre düzenlemesinin ardından hizmete açılacağını bildirdi.

03.09.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli İl Sağlık Müdürü Yusuf Kenan Aydın, yapımı tamamlanan 112 İl Ambulans Komuta Merkezi hizmet binasının çevre düzenlemesinin ardından hizmete açılacağını bildirdi.

Kenan, 112 İl Ambulans Komuta Merkezi'nin Atatürk Mahallesi'nde 16 acil tıbbi teknisyen, 1 paremdik, 4 hemşire, 3 anestezi teknisyeni, 11 şoför, 5 adet kara, 1 adet kar paletli ambulans ile vatandaşlara acil hizmetler sunduğunu belirtti.

2011 yılında yapımına başlanan 112 İl Ambulans Komuta Merkezi yeni hizmet binasının çevre düzenleme çalışmasının tamamlanmasının ardından hizmete açılacağını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"112 İl Ambulans Komuta Merkezi'nin daha sağlıklı ve kurumsal bir yapıya kavuşturulması amacıyla yeni hizmet binasını yaptık. Yapımı tamamlanan yeni hizmet binamızın çevre düzenlemesi ve istinat duvarlarının yapımı için 7 Eylül 2012 tarihinde ihale yapılacak ve 45 gün sürede tamamlanacak. Bu çalışma tamamlandığında bin 400 metrekare alan üzerine 3 katlı hizmet binasında, ambulans park alanı, acil komuta merkezi, personel dinlenme odaları, yemekhane, kriz merkezi, modern çağrı merkezi, teknik destek odası, idari bürolar, afet organizasyon birimi, eğitim salonları gibi birimler vatandaşlarımıza modern bir ortamda hizmet vermeye başlayacak."

Muhabir: Haydar Toprakçı

Yayıncı: Önder Felek - TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'de Acil Komuta Hizmet Binasına Çevre Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement