Tunceli'de Operasyon: Tuzaklanan 3 Patlayıcı İmha Edildi - Son Dakika
3. Sayfa

Tunceli'de Operasyon: Tuzaklanan 3 Patlayıcı İmha Edildi

Tunceli'de operasyon: Tuzaklanan 3 patlayıcı imha edildiTUNCELİ - Tunceli'de güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda toprak altına ve bir sığınağa tuzaklanan 3 patlayıcı imha edilirken, çok sayıda yaşam ve tıbbi malzeme ele geçirildi.

03.01.2018 19:47

Tunceli'de operasyon: Tuzaklanan 3 patlayıcı imha edildi

TUNCELİ - Tunceli'de güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda toprak altına ve bir sığınağa tuzaklanan 3 patlayıcı imha edilirken, çok sayıda yaşam ve tıbbi malzeme ele geçirildi.

Tunceli Valiliği, merkez ve Ovacık ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığına bağlı timler tarafından operasyon düzenlendiğini bildirdi.

Valilik açıklamasında;" İl Jandarma Komutanlığımızca Ovacık İlçemiz ve İl merkez kırsalında yapılan operasyonlarda toprak altına gizlenmiş vaziyette ve sığınak içerisinde 3 adet EYP düzeneği, 10 adet küçük tüp, 9 adet pil bloğu, 120 litre mazot, 6 metre kablo, 1 adet gece görüş körüğü, 6 top naylon, 2 adet çadır, 5 adet uyku tulumu,3 adet şemsiye, 100 metre hortum, 100 metre dağ ipi, 1 adet büyük yemek kazanı, 3 adet panço, 1 adet elek, 1 adet battaniye, muhtelif tıbbi ve çok miktarda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir"denildi.

Valilik, terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğünü aktardı.

Tunceli\'de Operasyon: Tuzaklanan 3 Patlayıcı İmha Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tunceli'de Operasyon: Tuzaklanan 3 Patlayıcı İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement