Türk Futbolunun En Önemli Zirvesi - Son Dakika
Spor

Türk Futbolunun En Önemli Zirvesi

Türk futbolunun geleceği yarın yapılacak olan Kulüpler Birliği Uluslararası Futbol Zirvesi’nde konuşulacak.

27.01.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futbolunun geleceği yarın yapılacak olan Kulüpler Birliği Uluslararası Futbol Zirvesi'nde konuşulacak. Bu zirvedeki en önemli konu ise liglerin yayın hakları ve pazarlaması olacak.

Türk ve dünya futbolunun kalbi yarın İstanbul'da atacak. Kulüpler birliği Uluslararası Futbol Zirvesi Shangri-La Bosphourus Otel'de düzenlenecek. Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Chelsea Başkanı Bruce Buck, Atletico Madrid Eş Sahibi Miquel Angel Gil, İngiliz Futbol Sorumlusu Peter Kenyon gibi futbol dünyasının önemli isimleri katılacak.

Yarın sabah 10.00'da başlaması beklenen toplantıda birçok konu konuşulacak. Özellikle liglerin yayın hakları ve bunların pazarlanması konusunun öne çıkacağı toplantıda, Avrupa liglerinin ve uluslararası arenada liglerin nasıl yapılandırıldığı da ele alınacak. 4 büyük oturum ile gerçekleşecek olan toplantıda katılımcıların konuşmalar yapacağı ifade edilirken, organizasyonun akşam saatlerine kadar süreceği ifade edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türk Futbolunun En Önemli Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement