Türk Hava Yolları'ndan Balkanlar Atağı - Son Dakika
Güncel

Türk Hava Yolları'ndan Balkanlar Atağı

Türk Hava Yolları\'ndan Balkanlar Atağı

Türk Hava Yolları’nın (THY), Hırvatistan’da Zagreb’in ardından uçuş sağlayacağı ikinci nokta olan Dubrovnik’e seferler, 12 Mayıs’tan itibaren, haftanın 3 günü karşılıklı olarak icra edilecek.

11.03.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları'nın (THY), Hırvatistan'da Zagreb'in ardından uçuş sağlayacağı ikinci nokta olan Dubrovnik'e seferler, 12 Mayıs'tan itibaren, haftanın 3 günü karşılıklı olarak icra edilecek.

İstanbul'dan, Hırvatistan'ın en önemli turizm merkezlerinden biri olan ve 'Adriyatik'in incisi' olarak tanınan Dubrovnik'e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 USD'den başlayan fiyatlarla seyahat edilebilecek. Türk Hava Yolları'nın, Ukrayna'da Kiev, Odesa, Lviv, Dnipropetrovsk, Herson ve Zaporijya'nın ardından uçuş sağlayacağı yedinci nokta olan Ivano Frankivsk'e ise seferler, 30 Mart'tan itibaren, haftanın 7 günü karşılıklı olarak icra edilecek. İstanbul'dan Ukrayna'nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Ivano Frankivsk'e tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 99 Amerikan Doları'ndan başlayan fiyatlarla seyahat edilebilecek.

Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Hava Yolları'ndan Balkanlar Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement