Türk Telekom Akademi Ege Üniversitesi'nde Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Türk Telekom Akademi Ege Üniversitesi'nde Öğrencilerle Buluştu

Türk Telekom'un "Geleceğe Değer"Projesinin Yedinci Durağında Türk Telekom Akademi, Ege Üniversitesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi.

23.03.2011 14:45

Türk Telekom'un "Geleceğe Değer"projesinin yedinci durağında Türk Telekom Akademi, Ege Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Geleceğe Değer Projesi kapsamında Ege Üniversitesi'nde, yapılandırılmış eğitim ve söyleşiler gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Türk zeka ve strateji oyunu "Mangala" oynandı, ayrıca sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Üniversite rektörlüklerinin de katkılarıyla hayata geçirilen ve katılımcıların strateji geliştirmelerine ve bugün ve gelecek ekseninde farkındalık kazanabilmelerine yardımcı olmayı hedefleyen Geleceğe Değer Projesi kapsamında 11 ilde yer alan 12 üniversiteye gidileceği bildirildi.

Türk Telekom Akademi Direktörü Dr. Ayhan Artar, üniversite gençliğine destek vermeyi, onların hayata her açıdan donanımlı bir şekilde hazırlanabilmelerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Projeye başlarken sektörün okulu olarak nitelendirilen Türk Telekom ve Türk Telekom Akademi'nin hazırlayacağı programın farklı olmasını düşündük ve buna göre hazırlandık. Dokuzuncu durağımız olan Ege Üniversitesinde öğrencilerin gösterdiği ilgi, bu alanda önemli bir boşluğu doldurabildiğimizi gösteriyor. Diğer illerde de projemizi aynı heyecanla sürdüreceğiz."

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde başlayan, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nin ardından Ege Üniversitesi ile devam eden projede bundan sonra Çanakkale Onsekiz Mart, Diyarbakır Dicle ve İstanbul Teknik Üniversitelerine gidilecek.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Telekom Akademi Ege Üniversitesi'nde Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement