Türkiye'deki Medya Satışlarından 916 Milyon Dolar Alan Aydın Doğan'ın Yeni Yatırımı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'deki Medya Satışlarından 916 Milyon Dolar Alan Aydın Doğan'ın Yeni Yatırımı Ortaya Çıktı

Türkiye'deki medya kuruluşlarını 916 milyon dolara satan Aydın Doğan'ın ABD'de yatırım yapacağı öne sürüldü.

23.01.2019 19:34  Güncelleme: 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın, ABD'nin Tennessee eyaletindeki Manchester Hastanesi'ni satın almak için görüşmeler yaptığı öne sürülüyor.

 <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'deki Medya Satışlarından 916 Milyon Dolar Alan Aydın Doğan'ın Yeni Yatırımı Ortaya Çıktı
Aydın Doğan

916 MİLYON DOLARLA YAPACAĞI YATIRIM MERAK KONUSU OLDU

Doğan Holding, geçtiğimiz yıl medya grubunu Demirören Holding'e satarak 916 milyon dolar gelir elde etmişti.. Türkiye'deki medyanın büyük bölümünü satan Doğan Holding'in, satıştan kazandığı sermayeyle nasıl bir yatırım yapacağı sorusu ekonomi camiasında en çok merak edilen konular arasında girdi.

ABD'DE 40 MİLYON DOLARLIK SAĞLIK YATIRIMI

Odatv'de yer alan habere göre, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın ABD'nin Tennessee eyaletindeki Manchester Hastanesi'ni almak için görüşmelere başladı. İddialara göre, ABD'deki hastane için 40 milyon Dolar teklifte bulunuldu.

Aydın Doğan'ın 29 Ocak'ta Londra'ya gideceği, damadı Mehmet Ali Yalçındağ'ın ise Davos'taki toplantıların ardından Londra'ya gideceği ve ikilinin burada buluşacakları da ileri sürüldü.

Türkiye\'deki Medya Satışlarından 916 Milyon Dolar Alan Aydın Doğan\'ın Yeni Yatırımı Ortaya Çıktı

Son Dakika Güncel Türkiye'deki Medya Satışlarından 916 Milyon Dolar Alan Aydın Doğan'ın Yeni Yatırımı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement