Türkiye'nin Lider Online Oyun Şirketi Joygame'e Anlamlı Ödül - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Lider Online Oyun Şirketi Joygame'e Anlamlı Ödül

EdMedia-Dünya Eğitim Medya ve Teknolojileri Konferansı her yıl Eğitim Teknolojileri alanının öncü kuruluşlarından, AACE tarafından düzenleniyor.

05.06.2014 09:47  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin lider online oyun şirketi Joygame, Anadolu Üniversitesi ile beraber yürüttüğü araştırma ile Haziran ayında Finlandiya'da gerçekleştirilecek Eğitim Teknolojileri alanının en önemli konferanslarından EdMedia2014 komitesi tarafından ödüle layık görüldü.

Konferans, araştırma-geliştirme çalışmaları ile bu alandaki bilgiyi arttırmak ve tartışmak için multimedya ile ilgili tüm konularda disiplinler arası bir hizmet veriyor.

Türkiye'nin lider oyun şirketi Joygame'in Anadolu Üniversitesi akademisyenlerinden Muhterem Dindar ve Yavuz Akbulut ile birlikte yürüttüğü "Türk MMOFPS oyuncularının özellikleri ve oyun motivasyonları" konulu araştırma, Haziran ayında Finlandiya'da gerçekleştirilecek olan EdMedia2014 Konferansı bilim komitesi tarafından ödüle layık görüldü. Ödüllü çalışmayı Joygame işbirliği ile gerçekleştiren akademisyenler, bu ödülün ülkemizde üniversite-özel sektör işbirliği ile nelerin başarılabileceğinin güzel bir örneği olduğunu ifade ettiler.

EdMedia2014 Konferansı'nda sunulacak 400'ün üzerindeki bilimsel çalışma arasından en yüksek hakem puanlarını alarak ödüle layık görülen bu araştırma ile Joygame ödül sayısını 53'e çıkardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Lider Online Oyun Şirketi Joygame'e Anlamlı Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement