Türkmen Yörükleri, Aslanpınarın'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Türkmen Yörükleri, Aslanpınarın'da Buluştu

Arslanpınarı Yörükleri Şehide Hürmet Bayrağa Saygı, Birlik, Beraberlik Yörük Türkmen Şöleni, Arslanpınarı ve dışarıdan gelen Misafirlerle Çoşkuyla Kutlandı.

07.12.2015 14:07

Kısa bir Konuşma Yapan ArslanPınarı Yörükleri Dernek Başkanı Coşkun YILMAZ ve Arslanpınarı Köy Muhatarı Yaşar AKKUŞ Şunları Söyledi:

1. Yapmış olduğumuz Arslanpınarı Yörükleri Şehide hürmet Bayrağa Saygı, Birlik, Beraberlik Yörük Türkmen Şölenimize hoş geldiniz. Tüm protokol üyeleri ile Hatay Türkmenleri Derneği Başkanı ve Dünya Türkmenleri Birliği İl Başkanı Süleyman Çolak, G.Antep Elbeyliler Derneği Başkanı Faik Ak Yılmaz, K. Maraş, Adana, Sakız gediği Toprakkale,Toros, Çukurova Yörükleri dernek başkanları ve temsilcilerine , Bizlere her zaman destek olan bu programın oluşmasında emekleri olan Sn İbrahim Özdemir Beye Federasyon Başkanımız Hakan Karataşlı Beyefendiye, Sn Valimize, Kaymakamımıza, Toprakkale ve Tüysüz Belediye başkanlarımıza, Osmaniye Tabip Odası Gnl Sekreterimiz Sn. Cengiz Dağlaraştı'ya programımıza katılımları ile K.Maraş'tan Ozan İhsan Öksüz, Ozan Rıza çiftçi, Osmaniye'den Ozan Maranlı, Aşık Kanberi'ye, Sponsor olarak bizleri destekleyen Yeni Hayat hastanesi, Uyutmazlar Market ,Çavuşoğlu market ,Şakir Yiğit Beye,Kazım Akgül ve Kardeşi İbrahim Akgül, Hakan ULU, Köselerli den İbrahim GENÇ, Dernek Afiş ve logo Hazırlanmasında Yardımcı olan Mehmet Çetil'e ve diğer sponsorlarımıza ve en çok ta ikramların hazırlanmasında emeği olan hanımlarımıza teşekkür ederiz dedi.

Program sunucumuz Canan Meydanlı Sarıoğlan Hanımefendi sunumları ile İstiklal Marşı ve Kur'an tilaveti Sonrası Tüm şehitlerimize, Görev yapan Asker polis ve kamu görevlilerimize Dualar edilerek başlandı. Milletimize Allahtan güç kuvvet vermesi Milli birlik ve beraberliğimizin daim olması dilek ve temennilerinde bulunuldu..Ozanlarımız ve şairlerimiz Milli birlik ve beraberlik şiirleri okudular. Gençlerimiz ve gelecek kuşaklara aktarmak üzere heyecan ve duygularımızı arttıran türkülerimiz ve şiirlerle Katılımcıların coşku ve alkışları ile program sunuldu. Tüm katılımcıların destek ve temennileri ile programımız her yıl yapılması kararı alındı..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkmen Yörükleri, Aslanpınarın'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement