Gazeteci Uğur Dündar'ın yıllar önceki kavga videosu yeniden gündem oldu - Son Dakika
Magazin

Gazeteci Uğur Dündar'ın yıllar önceki kavga videosu yeniden gündem oldu

Sözcü yazarı Uğur Dündar'ın, yıllar önce yaptığı bir röportaj sırasında çekilmiş görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde Uğur Dündar'ın, röportaj için gittiği adreste bir kişiyle tartıştığı ve ikili arasında yumruklaşma yaşandığı görülüyor.

04.06.2020 20:18  Güncelleme: 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökmen Ulu'nun "Olağanüstü Bir Hayat" belgeselinin tanıtımı için paylaştığı Uğur Dündar videosu sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde, röportaj için gittiği adreste bir kişiyle tartışan Uğur Dündar, kamerayı kapatmak isteyen kişiye sert tepki veriyor ve yumruklaşma yaşanıyor.

Uğur Dündar'ı hiç böyle görmediniz! Sosyal medya bu videoyu konuşuyor

"HANGİMİZ HANGİMİZİ PARÇALAYACAK BAKALIM"

"Seni parça parça yaparım." diyen kişiye Uğur Dündar, "Hadi parçala bakayım, hangimiz hangimizi parçalayacak bakalım." diyor. Darbe alan Uğur Dündar, "Vurma" uyarısının ardından karşısındaki adamı mikrofonla uzun bir süre dövüyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Uğur Dündar'ın yıllar önce çekilen bu görüntüleri, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Twitter kullanıcıları "Uğur Dündar" etiketi altında binlerce paylaşım yaptı.

Gazeteci Uğur Dündar\'ın yıllar önceki kavga videosu yeniden gündem oldu

Son Dakika Magazin Gazeteci Uğur Dündar'ın yıllar önceki kavga videosu yeniden gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (112)

  • VİCDAN: BİZ ÇOCUKKEN KÖTÜLERİN KORKULU RÜYASIYDI UĞUR DÜNDAR.. 44 13 Yanıtla
  • Cesur : Helal olsun sana ugur dundar eline saglik 39 18 Yanıtla
  • fenerli: zamaninda liseli ögrenciler namaz kiliyorlar diye baya yaygara yapmışti.çünkü o ve onun gibilerin zihniyetine göre yasak.gençlik dinsiz imansiz büyüsün istiyorlar.böyle cizgisi yamuk insanlar sadece ölünce Allahı bilirler oda adet yerini bulsun diye.bunlarin kalemi satilik. 13 23 Yanıtla
    Cevo: Zamanın da okullarda 14 15 yaşındaki çocuklara zorla namaz kıldırırsan uğur dündar bunu haber yapar bu kadar net 12 10 bjk: dayak yıyen senmıydın 10 6 Yalak: Sizde böyle dil olduğu sürece daha çok bu memleket düzelmez. Siz anca yalamalık yapın 9 7 meko: yalan söylüyorsun 4 7 Murat: Zorla cuma namazına götürüldüğümü biliyorum.İlkokulda.Sıkıysa gitme. 1 4 ..: Gizli kamera ile cumaya giden ögrencileri çekip arenada yayınlardı 2 1
  • GS: VALLAHI IYI DAYAK ATMIS UGUR DÜNDAR 23 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement