Ulaş'ta Öğrenci Taşıma Güvenliği - Son Dakika
Güncel

Ulaş'ta Öğrenci Taşıma Güvenliği

Ulaş ilçesinde öğrenci taşıma araçlarının güvenliği toplantısı yapıldı.

15.02.2017 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaş ilçesinde öğrenci taşıma araçlarının güvenliği toplantısı yapıldı.

Ulaş Kaymakam Vekili Musa Aydemir, kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, öğrencilerin okullarına gidiş gelişlerinin emniyetinin ve güvenliğinin çok önemli olduğunu söyledi.

Öğrenci servis sürücülerinin şartname kurallarına uyması gerektiğini ifade eden Aydemir, "Öğrenci velileri çocuklarını bizlere ve sizlere güvenerek okullarına gönderiyor." dedi.

Servis sürücülerine araçlarına fazla ve öğrenci olmayanların dışında yolcu almamaları uyarısında bulunan Aydemir, kurallara uyulmasını istedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan da servis araçlarına araç takip cihazı taktırdıklarını belirterek, "Araçların yerlerini anında tespit ediyoruz. Bunun yanı sıra araçların takibi okul müdürleri ve emniyet ekipleri tarafından yapılıyor." diye konuştu.

Toplantıya, ilçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan, ilçe Emniyet Amiri vekili Sami Dikme, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezik, Fehmi Doğan, okul müdürleri, servis kooperatif temsilcileri, okul aile birliği başkanları ve servis sürücüleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ulaş'ta Öğrenci Taşıma Güvenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement