Ülker Smartt'la Nba Hayaliniz Gerçek Oluyor - Son Dakika
Güncel

Ülker Smartt'la Nba Hayaliniz Gerçek Oluyor

Ülker Smartt\'la Nba Hayaliniz Gerçek Oluyor

Çocuklar, 12 Ekim'e kadar NBA gösterilerini izleme ve birbirinden eğlenceli oyunlar oynama şansı bulacaklar.

11.10.2014 16:06

Ülker Smartt, Akasya Acıbadem'de çocukların NBA hayalini Looney Tunes karakterleri ile gerçekleştiriyor.

Çocukların hayal gücünü besleyen marka Ülker Smartt, 112 Ekim'e kadar Akasya Acıbadem'de çocuklara hayal gibi üç gün yaşatacak.

Çocuklar üç gün boyunca Akasya Acıbadem'de NBA koçu ve Looney Tunes karakterleri ile basket oynayacaklar. NBA'in efsane oyuncuları ile tanışma fırsatı yakalayacak olan çocuklar birbirinden farklı ve eğlenceli NBA gösterilerini izleyecekler.

NBA şampiyonu San Antonio Spurs takımının genç oyuncusu Danny Green ile efsanevi oyuncusu Sean Elliot da katılacak. Oyuncular, çocuklarla kısa bir gösteri maçı yapacak. Üç gün boyunca sürecek etkinliklere sevimli çizgi film kahramanları Bugs Bunny ile arkadaşları Tazmanya Canavarı, Tweety ve Slyvester da eşlik edecek.

Çocuklar ayrıca Akasya Acıbadem içindeki Ülker Smartt dükkanında ücretsiz olarak dokunmatik bir ekrandan, 2 kişilik ekipler halinde oyun oynayabilecek ya da 6D simülasyon sinemada film izleyebilecekler. Çocukları farklı dünyalara taşıyan sinemada bir araba yarışçısı ya da dinozorların dünyasında yol almak mümkün…

Editöre not:

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ülker Smartt'la Nba Hayaliniz Gerçek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement