Ülkü Ocakları'ndan Biz Geleceğiz Gecesine Davet - Son Dakika
Güncel

Ülkü Ocakları'ndan Biz Geleceğiz Gecesine Davet

Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, başkanlıkları tarafından düzenlenen ve ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan 'Biz Geleceğiz' adlı geceye tüm Manisalıları davet etti.

17.02.2012 22:28

Mustafa Yıldızdoğan'ın şarkılarıyla renk katacağı 'Biz Geleceğiz' adlı gecenin 18 Şubat Cumartesi günü saat 19.30'da Atatürk Spor Salonu'nda düzenleneceğini belirten Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, "Biz Geleceğiz' temasıyla düzenleyeceğimiz Mustafa Yıldızdoğan konserinde, birlik ve beraberliğimizi herkese göstereceğiz. Manisa Ülkü Ocakları olarak düzenlediğimiz konserimize tüm halkımız davetlidir.

Bizler geleceğimizin doğru gelişmesinin eğitim almış, ilim ve ahlak sahibi insanlardan oluşacağını biliyoruz. Bu sebeple Ülkü Ocakları olarak en büyük özelliğimiz geçmişine sahip çıkan, örf ve adetlerini bilen ilim ve ahlak terbiyesi olan gençler yetiştirmektir.

Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda düzenleyeceğimiz konserle de, yine birliğimizi ve beraberliğimizi en iyi şekilde sergileyeceğiz. Değerli sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan'ın şarkılarıyla renklendireceği geceye, Manisalıların ilgi göstermesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ülkü Ocakları'ndan Biz Geleceğiz Gecesine Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement