Umreye Giden Ünlü Sanatçılar - Son Dakika
Kadın

Umreye Giden Ünlü Sanatçılar

Umreye Giden Ünlü Sanatçılar

Ekranlardan tanıdığımız bazı ünlü sanatçılar, bu manevi yolculuğa çıkıp ibadetlerini yerine getirdiler.

29.03.2017 12:25  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte o isimlerden bazıları:

Gülben Ergen

Dinine bağlı olduğunu her zaman gösteren Gülben Ergen eski eşi ile birlikte umre ziyareti yapmıştı.

Burcu Güneş

Umre ziyareti sonrası duygularını şu cümlelerle dile getirdi: "Oraya boş bir kafayla gittim. Hiçbir şey bilmiyordum. Kurallar nasılsa öyle davrandım. O topraklara ayak bastığımda ise tarif edilemez bir duygu yaşadım. Ağlamaktan kendimi alamadım."

Emel Sayın

"Her şey bana olağanüstü geldi. Her şeyden koptum, uzaklaştım. Orada ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştım. Tüm güzellikleri yaşadım. İmkânı olan herkesin bir kez mutlaka gitmesi gerekiyor."

İpek Tanrıyar

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez kutsal topraklara giden İpek Tanrıyar, "Şükürler olsun 2.kez kavuşturana...Allah isteyen herkese nasip etsin. 'Bana dua et' diyen herkese bütün kalbimle dua ettim...Allah kabul etsin" diyerek duygularını dile getirdi.

İntizar

Mütevazı hayat tarzıyla bilinen İntizar, aynı zamanda "hacı" sıfatını da aldı. Sanatçı açıklamasında: " Hac'dan sonra, zaten Kabe'yi ilk gördüğümde dedim ki; 'Ya Rabbi hakikatiyle bir daha gelmeyi ve her sene gelmeyi nasip et. Bunu da hakikatiyle yaşamayı nasip et' diye. Yine geldim çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Kadın Umreye Giden Ünlü Sanatçılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement