Umuda Bakan Gözler, Yaşlı ve Kimsesizlerin Umudu Oluyor - Son Dakika
Güncel

Umuda Bakan Gözler, Yaşlı ve Kimsesizlerin Umudu Oluyor

Umuda Bakan Gözler, Yaşlı ve Kimsesizlerin Umudu Oluyor

Gaziantep’te ilçe ve belediyenin beraber yürüttüğü "Umuda bakan Gözler" Projesi, ilçedeki yaşlı ve kimsesizlerin umudu olmaya devam ediyor.

20.12.2017 17:54

Gaziantep'te ilçe ve belediyenin beraber yürüttüğü "Umuda bakan Gözler" Projesi, ilçedeki yaşlı ve kimsesizlerin umudu olmaya devam ediyor.

Nurdağı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Nurdağı Belediyesi tarafından hazırlanıp uygulanan ve hasta yaşlı bakımı ile temizliğini öngören Umuda Bakan Gözler projesi ilçede uygulanıyor. Proje çalışmaları hakkında bilgi veren Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, "Projesi kapsamında çat kapı ziyaretlerimiz devam ediyor. Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu eğitimi almış 5 personel ve vakfa ait bir aracımız periyodik olarak yaşlı ve hastalarımızın kişisel ihtiyaçlarının giderilmesinde destek veriyor. Şuanda mahallelerimizde ikamet eden yaklaşık 100 aileye bu hizmeti veriyoruz. Projemizden yaşlı yoksul, kimsesiz, zor şartlar altında yaşayan, hasta ve ileri yaştaki bakıma muhtaç vatandaşlarımız faydalanabiliyor. Bu insanların çeşitli problemlerinin giderilmesi, evlerinin temizliklerinin yapılması, saç-sakal tıraşı,beden temizliklerinin yapılması,sobalarının kurulup sökülmesi, yeni çamaşırların giydirilmesi, çarşaflarının değiştirilmesi var ise yaralarının pansuman edilmesi gibi hizmetleri görülüyor. Ayrıca bu vatandaşlarımızın yaşamlarında mutlu olacakları yeni uğraşlarla sevgi ve saygı görecekleri çevrede sürdürmeleri ve kendilerini güven içinde hissetmeleri sağlanmaktadır" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Umuda Bakan Gözler, Yaşlı ve Kimsesizlerin Umudu Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement