Yeni Malatyaspor, Ünal Karaman'la görüşmelere başladı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Ünal Karaman'la görüşmelere başladı

Trabzonspor'la yollarını ayıran Ünal Karaman'ın yeni adresi, yine Süper Lig olacak. Sergen Yalçın'ın görevine son veren Yeni Malatyaspor, Ünal Karaman'ı takımın başına getirmek için temaslara başladı.

21.01.2020 07:32  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'la yolları ayrılan Ünal Karaman'ın yeni adresi belli oldu.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da hoca arayışı devam ediyor. Başkan Adil Gevrek ve ekibi, takımı tecrübeli bir isme emanet etmek istiyor. Bu doğrultuda Sarı- Kırmızılılar'ın hedefindeki ilk isim: Ünal Karaman.

TEMASA GEÇİLDİ

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor'da iyi bir ivme yakalayan ancak sürpriz bir şekilde ligin ilk devresinin sonunda Fırtına'dan ayrılan başarılı hoca ile temasa geçildi.

Gevrek ve kurmaylarının, Karaman'ı ikna etmek için tüm şartları zorladığı öğrenildi. Ancak Malatya'nın, tecrübeli çalıştırıcıdan gelecek olumsuz cevaba karşı alternatif isimleri de hazırladığı kaydedildi. Karaman'ın, Doğu ekibine vereceği yanıt merak konusu.

Yeni Malatyaspor, Ünal Karaman\'la görüşmelere başladı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Ünal Karaman'la görüşmelere başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cetin: Ben de Ayse ile görüsmeye basladim. 1 1 Yanıtla
  • adsız: ünal gelmez bu yıl takım çalıştırmaz. sergene helal olsun malatyaya iyilik yaptı.artık 1 lig yolu göründü.bir teknik direktör elindeki en iyi futbolcusunu göndermek istermi hiç zaten sergen bjk yaranmak için devamlı böyle yapıyor. malatyaspora artık ne yaparsanız yapın düşüşün önünü alamazsınız başınız sağ olsun taraftar. helal olsun sergene. 0 1 Yanıtla
  • yorumu gönderiyorum: trabzonda yeni antrönörde başarılı iyi takım geçmişe dayanan bir alt yapısı var ama malatyada antrönörlerin başarılı olması rizkli 0 0 Yanıtla
  • Evet: En iyisi 0 0 Yanıtla
  • KAYYUM ATANSIN: sergen den başarılı olacağı kesin. 0 0 Yanıtla

Advertisement