Unilig Hentbol Erkek Takımı Başarısını Paylaştı - Son Dakika
Spor

Unilig Hentbol Erkek Takımı Başarısını Paylaştı

Unilig Hentbol Erkek Takımı Başarısını Paylaştı

Dicle Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı, başarısını paylaşmak üzere Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ü makamında ziyaret etti.

10.03.2015 16:54

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği UNİLİG Hentbol Erkek müsabakalarında ilk yarı müsabakaları bitmeden grubundan çıkmayı garantileyerek adını Türkiye'nin en iyi 10 üniversitesi arasına yazdıran Dicle Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı, başarısını paylaşmak üzere Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'ü makamında ziyaret etti.

Grup müsabakalarında şu ana kadar yenilmezlik serisini sürdüren Takım Antrenörü Murat işçi, kalan 2 maçlarını da kazanarak grup maçları sonunda namaglûp bir şekilde grup lideri olarak Türkiye finallerine gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Ayşegül jale Saraç ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün'e gösterdikleri yakın ilgiden ve desteklerinden ötürü teşekkür eden İşçi, bu güvene her zaman layık olmaya çalışacaklarını ve Dicle Üniversitesi'nin adını Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil edebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Eyigün, ziyaret sonunda sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Unilig Hentbol Erkek Takımı Başarısını Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement