Ünlü İsimler "Villa Mu"da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Ünlü İsimler "Villa Mu"da Bir Araya Geldi

Ünlü İsimler "Villa Mu"da Bir Araya Geldi

Divarese'nin İtalyan mirasını ve tutkusunu Mehry Mu'nun güçlü kadınları ile birleştiren Villa Mu koleksiyonu özel bir davetle sunuldu.

05.10.2018 08:57  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Divarese Sonbahar-Kış 2018 sezonuna özel bir sürprizle, Mehry Mu işbirliğiyle girdi.

Toskana villalarındaki renk ve geometri oyunlarıyla birlikte rengarenk bir dünya ve günümüz kadınının güçlü duruşunun bir araya geldiği çarpıcı bir çanta koleksiyonu "Villa Mu"

Mehry Mu Kreatif Direktörü ve Kurucusu Güneş Mutlu Mavituncalılar ve Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu'nun ev sahipliğinde, Four Seasons Sultanahmet'te düzenlenen davete Ayşe Boyner, Ayşecan Özyeğin Oktay, Sedef Orman, Ayşegül Dinçkök, Şebnem Çapa,

Elif Mısırlı, Ayşen Zamanpur, Aslı Bayraktaroğlu, Sandra Erer, Jaklin Güner, Merih Turan, Gülden Büyükuçak gibi isimler katıldı.

Mehry Mu'nun güçlü üreten kadınlar için hazırladığı tasarımlarla Divarese'nin İtalyan mirası, İtalyanca çiçek isimlerinin ilham verdiği bir koleksiyonda hayat buldu: Fresia, Tulipano, Peoinia, Viola, Narciso, Margherita, Lavanda, Rosa ve Gardenia.

Mehry Mu kurucusu ve Kreatif Direktörü Güneş Mutlu Mavituncalılar işbirliğine dair duygularını paylaştı:

"14 yaşımda, ilk topuklu ayakkabılarım Divarese'dendi. Başucumda günlerce onlarla uyuduğumu hala unutamam. Lise hayatım yine Divarese'den aldığım George Hogg'larla gecti. Yıllar sonra, kendi bebeğim Mehry Mu ile Divarese buluşması bende müthiş bir heyecan uyandırdı. Bu köklü marka ile bir araya gelmek iki sebepten önemliydi: Divarese ile kişisel hikayeme hoş bir anı daha sığdıracaktım ve Mehry Mu çok daha geniş kitlelere, yepyeni modelleriyle ulaşacaktı."

Mehry Mu'nun tasarımları ve ideal çanta formları Divarese'nin tutkulu İtalyanı ile buluşarak yepyeni bir işbirliğine; sofistike ve eklektik bir koleksiyona hayat veriyor.

Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu da Mehry Mu x Divarese işbirliğini değerlendirdi:

" Türkiye'de ve yurt dışında başarılarını yakından takip ettiğimiz Mehry Mu ile özel bir işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Mehry Mu x Divarese işbirliğiyle; günümüz kadınının estetik anlayışını anlayan, Divarese'nin İtalyan mirasını ve ustalığını birleştiren bir koleksiyon hazırladık."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü İsimler 'Villa Mu'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement