Ünlü Oyuncu Nebahat Çehre, Bir Haftadır Hastanede Yatıyor - Son Dakika
Magazin

Ünlü Oyuncu Nebahat Çehre, Bir Haftadır Hastanede Yatıyor

Şu sıralar 'Yuvamdaki Düşman' dizisinde boy gösteren usta oyuncu Nebahat Çehre'nin geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle bir haftadır hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

31.01.2018 13:59  Güncelleme: 14:08

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre'nin ağır grip nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Çehre'nin yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

NE ZAMAN TABURCU OLACAĞI BİLİNMİYOR

Türk sinemasının usta ismi Nebahat Çehre, sevenlerini korkuttu. Şu sıralar 'Yuvamdaki Düşman' dizisiyle ekrana gelen sanatçının ağır gribal enfeksiyona yakalandığı öğrenildi. Çehre'nin yardımcısı, usta oyuncunun yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğünü belirtti. Nebahat Çehre'nin hastaneden ne zaman taburcu olacağı ise belirsizliğini koruyor.

NEBAHAT ÇEHRE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Hastanede olduğuna dair çıkan haberlerden sonra Nebahat Çehre, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sağlık durumuyla alakalı sevenlerini bilgi verdi.

İşte Nebahat Çehre'nin o paylaşımı;

Ünlü Oyuncu Nebahat Çehre, Bir Haftadır Hastanede Yatıyor
Ünlü Oyuncu Nebahat Çehre, Bir Haftadır Hastanede Yatıyor

Son Dakika Magazin Ünlü Oyuncu Nebahat Çehre, Bir Haftadır Hastanede Yatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • HÜSAM: eşşek kadar kadın.utanmıyorda bu yaşta magazin olmaya.bi ayağın çukurda yeter artık kurtulamıyoruz sizlerden 0 1 Yanıtla
  • Ümraniyeli...: Allah şifa versin.. 1 0 Yanıtla
  • yunus emre kuşadası: adam olun her kesimin kendine göre işi gücü var mesleği var çekemiyorsanız okumayın kendinizi yetenekli ve şanslı olarak görüyorsanız uğraşın sizde olun o halde ....siz hasta olmuyormusunuz sizede bçyle yorum yapılsa ne yapardınız hasta yatağınız da birşey olmaz onaaaaa öl o zaman..... 0 1 Yanıtla
  • hüseyin yılmaz: aman ne kadar önemli ne kadar önemli 0 0 Yanıtla

Advertisement