Ünlü Şarkıcı Elif Kaya, Havalimanında Gözaltına Alındı! - Son Dakika
Magazin

Ünlü Şarkıcı Elif Kaya, Havalimanında Gözaltına Alındı!

Şarkıcı Elif Kaya, geçen gün bir ödül törenine katılmak üzere Kıbrıs'a giderken hakkındaki yakalama kararı nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanında gözaltına alındı.

24.05.2019 17:23

Elif Kaya'nın, meslektaşı Fulin tarafından kendisine açılan davanın duruşmalarına katılmadığı için gözaltına alındığı ortaya çıktı. Anadolu Adliyesi'ne sevk edilen şarkıcı, nöbetçi mahkemede ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Ünlü Şarkıcı Elif Kaya, Havalimanında Gözaltına Alındı!
Fulin

"İNSANLARI KIŞKIRTTIN"

Elif Kaya, yakın arkadaşı Emrah Karaduman'ın bıçaklanmasının ardından Fulin'i ''İnsanları kışkırttın'' diyerek suçlamış, Fulin de şarkıcıya dava açmıştı.

Ünlü Şarkıcı Elif Kaya, Havalimanında Gözaltına Alındı!

ELİF KAYA KİMDİR?

Elif Kaya, 1988 yılında Karadeniz doğumludur. Elif Kaya, büyük beğeni toplayan ilk bestesini 12 yaşında yapmıştır. Bir dönem Veliaht programında yarışan Elif Kaya, Hande Yener'in yarışmacısıydı. Yaptığı ilk bestenin adı "Nerdeydin Dün Gece " olan Elif Kaya "Karanlık Dünyam" adlı bir albüm de çıkardı.

Ünlü Şarkıcı Elif Kaya, Havalimanında Gözaltına Alındı!

Elif Kaya bir dönem ATV'de yayınlanan Veliaht programında ünlü şarkıcı Hande Yener'in yarışmacısı olarak boy göstermiştir. Farklı tarzıyla herkesin dikkatini üzerine toplayan Elif Kaya ilk olarak "Nerdeydin Dün Gece" şarkısıyla albümünü çıkarmıştır.

Ünlü Şarkıcı Elif Kaya, Havalimanında Gözaltına Alındı!

Elif Kaya "Beş-altı senedir bu piyasanın içindeyim. Mustafa Sandal ile yaptığım "Var mısın yok musun" isimli düetle profesyonel müzik hayatına ilk adımı attım. Daha sonra Serdar Ortaç ile çok küçük çapta bir çalışmam oldu. Ondan sonra bir sene Hande Yener'e vokal yaptım sahnede. Onun dışında Sibel Can, Ferhat Göçer, Sinan Akçıl, İzel gibi bir çok sanatçının back vokalini yaptım. Ve hala devam ediyorum stüdyoda back vokal yapmaya." diyerek kendisini ve yaptıkları işleri anlattı.

Elif Kaya 18 Şubat tarihli 3 Adam programına konuk oldu ve güzel şarkıcı farklı imajı ile dikkatleri üzerine çekti. Elif Kaya programda saç stiliyle ilgili 3 adamın sorduğu soruları yanıtladı ve bunun PR çalışması kapsamında olduğunu ve gerek karakterine gerekse de burcuna çok uyduğunu söyledi.

Ünlü Şarkıcı Elif Kaya, Havalimanında Gözaltına Alındı!

Son Dakika Magazin Ünlü Şarkıcı Elif Kaya, Havalimanında Gözaltına Alındı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Istanbula Binali Yildirim yakisir: Oylar Binali Yildirima. Chp tarihe gömülecek 21 18 Yanıtla
    Neeeee: Dogru siz hırsızları seversiniz 2 0
  • Cemils : İstanbul binaliye hayırlı olsun fark 250 bin en az 10 15 Yanıtla
    İnanıyor musun: Bu dediğine sen bile inanmıyorsun. Eminim ki!! 4 3 Piskopat Avcisi,: Inaniyormusun: Inaniyor tabi, hem de körü körüne. Bunlar bir torba 250 gr makarnaya ülkeyi satacak tipler. 1 0
  • Cin Ali : Bu defa 250 bin fark yiyeceksin İmamoğlu varsa ADAM var demektir 7 6 Yanıtla
  • Reyis: Reyiste diyor Hırsızlara karsı direniyoruz.Sormak gerekir Ülkeyi satıp yandaşları Dolar milyarderi oldular. 8 4 Yanıtla
    Antipas : Siz yıllardır sattınız. Taaa İnönü zamanından başladı. Adaları vererek. 1977 yılında Amerikaya verdiğiniz 1.5 milyon dolar nedir ? Asıll siz HIRSIZSINIZ SOLCU PİS MAHLUKLAR 4 11 Hoca: Antipas lakablı dangalag sen hiç tarih okununmu? Atalarımıza biraz saygılı ol. 0 0 foxess: Nankörsün nankör başka hiç bir sey değilsin olamassında zaten gerzek 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement