ÜNLÜLERİN GÖZLÜK TERCİHİ ARNETTE - Son Dakika
Magazin

ÜNLÜLERİN GÖZLÜK TERCİHİ ARNETTE

ÜNLÜLERİN GÖZLÜK TERCİHİ ARNETTE

2020 yılında dünyanın en popüler gençlik kültürü markaları arasında yer alan ARNETTE'nin, POST MALONE + ARNETTE imzalı gözlük koleksiyonu, tarzlarıyla tüm dünyaya ilham kaynağı olanünlülerin de tercihi oldu.

01.10.2020 12:57  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modanın yeni kraliçesi unvanını başarıyla taşıyan Bella Hadid,& ; günlük hayatında giyim tarzı ile büyük ses getiren ünlü yıldız Justin Bieber ve dünyaca ünlü model Kendall Jenner,rahat sokak stili kombinlerini POST MALONE + ARNETTE koleksiyonunda yer alan güneş gözlüğü modeli ile tamamladı.

Justin Bieber için günlük tarzın olmazsa olmazı güneş gözlükleri

Sokak stiliyle tanınan dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'ıntarzında, en dikkat çeken parçaların başında güneş gözlükleri geliyor. Rahat, cool ve her zaman moda olmayı başaran genç sanatçı, bomber ceketi ve pembe beresinden oluşan kombinini, biyo bazlı plastikten yapılan düşük dikdörtgen çerçeve POST MALONE + ARNETTE gözlüğü ile tamamlıyor.

Kendall Jenner sade güzelliğini ARNETTE ile taçlandırıyor

Günlük stilinde daha çok rahat parçalar tercih eden Kendall Jenner, askılı beyaz crop top ve açık renk jeanden oluşan sokak stilinde POST MALONE + ARNETTE model gözlük tercih ediyor.& ;

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin ÜNLÜLERİN GÖZLÜK TERCİHİ ARNETTE - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement