Ünye'de Meslek Grubu Toplantıları - Son Dakika
Güncel

Ünye'de Meslek Grubu Toplantıları

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, (ÜTSO) "Sizleri Dinliyoruz" adıyla üyelerine yönelik düzenlediği meslek grubu toplantısını sürdürüyor.

07.04.2017 17:08

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası, (ÜTSO) "Sizleri Dinliyoruz" adıyla üyelerine yönelik düzenlediği meslek grubu toplantısını sürdürüyor.

Odanın lokalinde gerçekleşen toplantıda, inşaat malzemesi satıcıları ile madenciler ve taş ocakları çalışanları bir araya geldi.

Oda Başkanı Durmuş Zor, yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana yürütülen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

4 yıllık süre zarfında bütçeyi sarsmamak için yurt dışı gezileri yapmadıklarını anlatan Zor, şu bilgileri aktardı:

"Ama yurt içinde fırsat bulduğumuz zaman fuarlara, sergilere ve değişik yerlere arkadaşlarımızın faydalanmaları için gittik. Ayrıca odamızda fazlaca eğitim çalışmaları yaptık. İŞKUR ile beraber KOSGEB ile birlikte değişik insanların iş bulabilmesi anlamda burada eğitim çalışmaları yaptık."

Zor, görev süreleri boyunca kurum olarak siyasetin dışında olduklarını belirterek, "Bu dört yıllık süreçte ÜTSO yönetimi genel ve yerel siyasetçiler ile problemi olmuş bir yönetim değildir. Meclisimiz ve yönetim kurulumuz, hem belediye başkanımızla hem genel siyaset yapan insanlarla uyumlu bir şekilde Ünye'nin menfaati için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Her üyemiz siyaset yapabilir ama biz kurum olarak siyasetin dışındayız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünye'de Meslek Grubu Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement