Urlalılar Tek Yürek Olup Çanakkale Şehitlerini Andı - Son Dakika
Yerel

Urlalılar Tek Yürek Olup Çanakkale Şehitlerini Andı

Urlalılar Tek Yürek Olup Çanakkale Şehitlerini Andı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 99.cu yıl dönümü dolayısıyla DSP Urla Seçim Bürosunda etkinlik düzenlendi.

19.03.2014 14:10  Güncelleme: 14:19

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 99.'cu yıldönümü dolayısıyla DSP Urla Seçim Bürosu'nda etkinlik düzenlendi. Bu özel günün 99.'cu yıldönümü şerefine DSP Urla Seçim Bürosu'nda Çanakkale destanının anlatıldığı film yayınlandı. Urlalı vatandaşlar filmi ilgiyle izlediler.

Seçim bürosuna gelen DSP Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu "Urla seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılandı. "Biz bu yola sizlerle beraber çıktık, sizlerle beraber devam edeceğiz" diyen Selçuk Karaosmanoğlu Urla halkının her zaman kendine güvendiğini ve bu güvenle başarıya koştuğunu söyledi.

Karaosmanoğlu "Bize bu güzel vatanı hediye eden Çanakkale şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Onlar bizim hür bir şekilde yaşamamız için kendilerini feda ettiler. Ruhları şad olsun" dedi. Atalarımızın emanetine sahip çıkarak Urla'yı Urla halkıyla birlikte daha güzel günlere taşıyacaklarını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urlalılar Tek Yürek Olup Çanakkale Şehitlerini Andı - Son Dakika


Advertisement