Uşak'ta Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

Uşak'ın Eşme ilçesinde akşam saatlerinde büfede oturanlara yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda ağır yaralılardan 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

23.08.2018 22:18  Güncelleme: 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre Eşme Pazar Yeri yakınlarındaki Seher Büfe'ye akşamsaatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş edildi. Büfede müşteri olarak bulunan Hasan Çetin, Mehmet Coşkun ve OzanYavaşça vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden yeşil renkli bir otomobilleuzaklaştı. Yaralılar ambulanslarla Eşme Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken HasanÇetin yaşamını yitirdi.

 <a class='keyword-sd' href='/usak/' title='Uşak'>Uşak</a>'ta Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

OTOMOBİL TERK EDİLMİŞ OLARAK BULUNDU

Saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden yeşil renkli bir otomobille uzaklaştı. Yaralılar ambulanslarla Eşme Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken Hasan Çetin yaşamını yitirdi. Coşkun ve Yavaşça ise ilk tedavilerinin ardından Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, saldırganların olayda kullandığı iddia edilen yeşil renkli otomobil bir süre sonra Eşme Galericiler Sitesi yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu.

Uşak\'ta Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Silahlı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dnz: devlet bu mafyatik yapılara bir çözüm bulamadı; cezalar caydırıcı değil, belkide yasalar polisin elini kolunu bağladığı için poliste bu olayların üstüne yeteri kadar gidemiyor... 5 2 Yanıtla

Advertisement