Uşak'taki İplik Fabrikasında Yangın - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Uşak'taki İplik Fabrikasında Yangın

Uşak\'taki İplik Fabrikasında Yangın
24.12.2025 11:50

Uşak'ta iplik fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Uşak'ta iplik fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Yangın, Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir iplik fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler fabrikanın çatısına sıçradı. Çevrede bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, başka fabrikalara sıçramadan söndürüldü.

Yangın nedeniyle fabrikanın bir bölümünde ve çatı katında hasar oluşurken, bazı makineler ile çatı üzerinde bulunan güneş panellerinin zarar gördüğü öğrenildi. Yangının meydana geldiği bölüm dron ile havadan görüntülenirken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Uşak'taki İplik Fabrikasında Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement