Üzülmez'den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, karla mücadele konusunda başarılı bir performans ortaya koyan belediye ekibiyle garaj amirliğinde bir araya geldi.

13.01.2015 15:45

Başkan Üzülmez, karla mücadele çalışmasında görev yapan personelin kendini gururlandırdığını ifade ederken gösterdikleri özverili çalışma için de teşekkür etti.

Kartepe İlçesi'nin yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için 24 saat aralıksız bir çalışma ortaya koyan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki 60 kişilik karla mücadele ekibi Uzunçiftlik Garaj Amirliği'nde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile bir araya geldi.

Başkan Üzülmez'in konuğu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Zafer Arat, Bali Holat ve Mehmet Filiz, Fen İşlerinden Sorumlu Koordinatör Kemal Timur, Fen İşleri Müdürü İsmail Er, Garaj Amiri Seyfi Çetin ile Kartepe Belediyesi Karla Mücadele Ekibiyle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Hüseyin Üzülmez, karla mücadele konusunda diğer kurumlardan da aldığı mesajları personeliyle paylaştı.

Üzülmez, Marifet iltifata tabidir

Kartepe genelinde günün 24 saati karla mücadele konusunda görev yapan personeline gösterdiği üstün performanstan dolayı teşekkür eden Başkan Üzülmez, "Kendi sorumluluk alanları dışında Büyükşehir Belediyesi ve Karayollarının çalışma alanlarında da, özellikle elektrik arızalarına müdahale edecek SEDAŞ ekiplerinin araç, ekipman ve ulaşımının sağlanmasında ve halkın bire bir taleplerinin karşılanmasında hizmet veren Kartepe Belediyesi karla mücadele ekibinin başında yer alan başta başkan yardımcımız olmak üzere ekibin her kademesindeki personeli, karla mücadele çalışmalarında tam bir görev bilinci ile çok özverili çalışmalarda bulundular. Söz konusu hizmet olduğu düşüncesiyle karla mücadele çalışmasında görev alan arkadaşlarımız teşekkürü hak ettiler. Kendileri ile gurur duyduğumu ifade etmek için bugün bir araya geldik. Yardımda bulunduğumuz kamu ve özel kurumlardan aldığım teşekkür mesajlarını sizlere iletirken bu özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum. Bu özverili ve öne çıkan çalışma teşekkürle kalmayacaktır, kanunun bize vereceği yetki çerçevesinde arkadaşlarımız ödüllendirilecektir" dedi.

Üzülmez ve Baran elleriyle servis yaptı

Başkan Üzülmez teşekkür konuşması ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Arat ile mangal başına geçerek personeline yiyecek servisi yapması çalışanları çok mutlu etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement