Üzülmez, Mahalle Başkanları Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Mahalle Başkanları Toplantısına Katıldı

Üzülmez, Mahalle Başkanları Toplantısına Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları Tanışma toplantısına konuk oldu.

12.05.2014 17:03  Güncelleme: 16:56

Kartepe ilçesinde mahallelerin birleştirilmesi ile yeni isim ve sınırları belirlenen mahallelerde görevlendirilen Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları tanışma toplantısı düzenlendi. Yazıcılar Otel'de düzenlenen tanışma toplantısında mahalle başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Üzülmez, eski ve yeni mahalle başkanlarına başarılar diledi.

Toplantıya Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yanı sıra Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçe yöneticileri, Başkan yardımcıları Zafer Arat, Murat Sabri Çakır, belediye meclis üyeleri de katıldı. Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatlarından sorumlu Başkan Yardımcısı Niyazi Aydın, kısa bir dönemdir başkan olmasına rağmen kamuoyunda kamu mallarının tasarruflu kullanımına yönelik uygulamaları ile dikkat çeken Başkan Üzülmez'i tebrik etti. Mahalle toplantılarının önemine değinen Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da, teşkilatın tüm kademelerinin bir bütünün parçası olarak gördüklerini belirtti. Katılımları nedeniyle mahalle başkanlarına teşekkür eden Başkan Kandaz, "Mahallesi için, Kartepe için dertlenen ve özveriyle çalışan sizlerle yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de başarılı çalışmalara ve sonuçlara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmek için yola çıktığını hatırlatan Belediye Başkanı Hüseyin üzülmez de, "Yürüdüğümüz yolda hedef ve düşüncelerimiz aynı, hedeflerimize ulaşmak için yeni görev alan arkadaşlara ve görevlerine devam mahalle başkanlarımıza takdir edilen çalışmalar içerisinde olacağınızı düşünerek başarılar diliyorum. Başbakanımızdan gelen şiarla halkımıza eşit ve adaletli hizmeti götürmek için partimizin her kademesinde birlikte hizmet etmek etmekteyiz. 30 Mart yerel seçimlerinde hizmet için sevdalı bir teşkilatımızla, sorumluluk bilincini ön plana çıkartan arkadaşlarla çalıştık. Ben herkesin belediye başkanı olarak görev yapacağım. Sizlerde mahallelerde partinizin yüzü olarak bu inançla adil ve eşit bir çalışma içinde olacağınızı düşünüyorum. Halkımızın vekaletini üstlendiğimizi unutmamalıyız. Size güveniyorum ve görevinizde başarılı olacağınıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Mahalle Başkanları Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement