Vali Mayda'nın Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Mayda'nın Veda Mesajı

Vali Mayda\'nın Veda Mesajı

Merkez valiliğine atanan Mayda: "Gümüşhane devletine, milletine bağlı ve vatansever insanların olduğu bir şehirdir"

06.06.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Valisi iken merkeze atanan Yusuf Mayda, Gümüşhane'nin, devletine, milletine bağlı ve vatansever insanların olduğu bir şehir olduğunu bildirdi.

Mayda, yayımladığı veda mesajında, Gümüşhane Valisi olarak görev yaptığı süre içinde kente hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirtti.

Gümüşhane'nin güçlü ve zengin dinamiklere sahip bir kent olduğunu ifade eden Mayda, şöyle devam etti:

"Gümüşhane, Türkiye'nin ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi hayatına çok önemli katkıları olan insanları yetiştiren bir şehirdir. Geldiğim günden beri Gümüşhane'deki çalışmalarımızda tüm sektörlerde daha başarılı olunması için çaba sarf ettik. Bunu yaparken yönetim anlayışının gereği olarak kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile yakın diyalog içerisinde ekip ruhuyla yönetimi tüm topluma yaymaya gayret gösterdim."

Mayda, kent olarak eğitimde de iddialı olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sağlıkta büyük mesafe kat ettik. Organik tarım ve turizme özel önem verdik. Kış turizminde de marka kent olma hedefi olan ilimizin yıllardan beri devam eden altyapı çalışmalarını son aşamaya getirdik. Gümüşhane, devletine milletine bağlı ve vatansever insanların olduğu bir şehirdir. Gümüşhane halkından yürüttüğümüz çalışmalarda büyük destek gördüm. Gümüşhane'de bulunduğum süre zarfında bu kente değer katan, hizmet etmeyi görev bilen, çalışmalarımda bana yardımcı olan herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Mayda'nın Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement