Vali Salim Demir Emniyetin Yeni Hizmet Binasını Gezdi - Son Dakika
Güncel

Vali Salim Demir Emniyetin Yeni Hizmet Binasını Gezdi

Uşak Valisi Salim Demir, AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ile İl Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasını gezdi.

13.10.2018 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Valisi Salim Demir, AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ile İl Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasını gezdi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılan yeni hizmet binası 3 blok ve 17 bin 588 metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Bina içerisinde 245 kişilik konferans salonu, yemekhane, kütüphane, kantin ve uzaktan eğitim için tasarlanmış teknolojik sınıflar yer alıyor.

Uşak Valisi Salim Demir, Uşak AK Parti Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ile binayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Gazetecilere açıklama yapan Demir, yeni hizmet binasına en kısa sürede emniyet birimlerinin taşınacağını söyledi.

Yeni hizmet binasının her açıdan kusursuz olduğunu belirten Vali Demir, şunları kaydetti:

"Hizmete açılmaya çok yaklaşmış olan bu modern emniyet müdürlüğü binamızı emniyet müdürümüz bize dolaştırdı gezdirdi. Kriminal laboratuvarı, altyapısı, sığınağı ve sosyal mekanlarıyla çok güzel modern bir emniyet müdürlüğü binası. Son 16 yılda AK Parti döneminde Türkiyemizin her yerinde olduğu gibi Uşakımız da çok ciddi bir yatırım aldı. Şu anda bulunduğumuz bölgede hastanemiz, adliye sarayımız ve İl Emniyet Müdürlüğümüz bulunuyor. Bunların hepsi birbirinden güzel kapsamlı ve kalıcı yatırımlar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Salim Demir Emniyetin Yeni Hizmet Binasını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement