Vali Taşkesen'den Üçüz Bebeklerin Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Taşkesen'den Üçüz Bebeklerin Ailesine Ziyaret

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, bir ay önce dünyaya gelen bebeklerine "Recep", "Tayyip", "Erdoğan" ismini veren Erboğa çiftini evlerinde ziyaret ederek, bebeklere altın hediye etti.

10.02.2015 18:03

Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Diyarbakır'da bir ay önce dünyaya gelen bebeklerine, "Recep", "Tayyip", "Erdoğan" ismini veren Erboğa çiftini Mardin'deki evlerinde ziyaret etti.

Vali Taşkesen, Kabala Mahallesi'nde yaşayan Mehmet Sait Erboğa ve eşi Fatma Erboğa ile hastaneden taburcu edilen "Recep" ve "Tayyip" bebekleri ziyaretinde, dünyaya gelen bebekleri için çifti tebrik etti.

Taburcu edilen "Recep" ve "Tayyip" ile tedavisi süren "Erdoğan" bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Taşkesen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine bebeklere altın hediye etti.

Taşkesen, burada yaptığı açıklamada, üç bebeği bir arada büyütmenin meşakkatli olduğunu belirtti.

Bu konuda anne ve babaya kolaylıklar dilediğini ifade eden Taşkesen, bebeklerin tedavi ve bakımları için gereken desteğin verileceğini kaydetti.

Baba Erboğa ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyaya gelen üç erkek çocuklarına eşi ile aldıkları karar doğrultusunda, "Recep", "Tayyip" ve "Erdoğan" isimlerini verdiklerini hatırlattı.

Bebeklerin 7,5 aylık dünyaya geldiğini ifade eden Erboğa, gelişimini tamamlamadığı için sağlık problemleri yaşayan "Erdoğan" bebeğin Diyarbakır'da tedavisinin sürdüğünü kaydetti. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Taşkesen'den Üçüz Bebeklerin Ailesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement