Vali Zorluoğlu'ndan İş Yerleri Yanan Esnafa Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Zorluoğlu'ndan İş Yerleri Yanan Esnafa Ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekilli Murat Zorluoğlu, önceki gün çıkan yangında iş yerleri yanan esnafı ziyaret etti.

09.06.2018 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekilli Murat Zorluoğlu, önceki gün çıkan yangında iş yerleri yanan esnafı ziyaret etti.

Esnafla bir araya gelen Vali Zorluoğlu, devlet, hükümet ve büyükşehir belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

İş yerleri zarar gören esnafa destek vermek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Zorluoğlu, "Buradaki esnafın üç eşyası bile yansa onun için büyük bir yıkımdır. Ama devletimiz güçlü bir devlettir. Her zaman vatandaşının yanındadır. Bu afette zarar gören vatandaşlarımıza gereken desteği sağlayacağız. Bu konuda rahat olun. Gerekli çalışmalar en kısa sürede başlayacak zararlar tazmin edilerek kimse mağdur edilmeyecek." diye konuştu.

İş yerlerinin bulunduğu Rus Pazarı'nın trafiğe kapatılarak alt yapısının tamamen yenileceğini ifade eden Zorluoğlu, şunları kaydetti:

"Burası kente gelenlerin sıkça ziyaret ettiği çok kalabalık bir alan. Burada artık bir düzenleme yapmanın zamanı geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak buranın sorunlarını en kısa zamanda gidermek için çalışmalara başlayacağız. Proje hazırlayacağız. Siz esnaflar da bize destek olursanız buranın çok güzel yolları, kaldırımları olur. Bu kirli görüntüden hem biz hem de Van kurtulmuş olur."

Yangının gece saatlerinde elektrik kontağından çıktığını belirten esnaf Yavuz Bilirer ise, "İş yerlerimiz tamamen yandı. Zararımız çok. Sağ olsun bugün Sayın Valimiz ve Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu bizi ziyaret etti. Bize gereken yardımların yapılacağını söyledi. Onun gelişi bizi çok mutlu etti." diye konuştu.

Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer ve daire başkanları da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Zorluoğlu'ndan İş Yerleri Yanan Esnafa Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement