Van'a Uzanan El - Son Dakika
Güncel

Van'a Uzanan El

Van\'a Uzanan El

Salih Ünal, Uğur Şener, Efkan Erkurt, Zafer Şahin ve Mustafa Kargacı orada yapılan çalışmaları bize aktardı.

23.03.2012 08:27

Çorum İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğünden Van'a Uzanan El

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı'nın, Van iline görevlendirmesiyle 16 Şubat 2012 tarihinde Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğün'den hareket eden 5 kişilik ekip ile birlikte konteyner kent yönetim görevlerini başarıyla tamamlayarak 17 Mart 2012 tarihinde Çorum'a geri döndü.

Ekipte yer alan Şube Müdürü Salih ÜNAL, Arama ve Kurtarma Teknisyenleri Uğur ŞENER, Efkan ERKURT, Zafer ŞAHİN ve Mustafa KARGACI orada yapılan çalışmaları bize aktardı.

Kendileri Bostaniçi Beldesi Tuşba Konteyner Kentinin yönetiminden sorumlu olup, konteyner kentin alt yapı, üst yapı, elektrik, su, barınma vb. sorunların giderilmesi için çalışıldığını ve en iyi şekilde hizmet sunulmaya çalışıldığını dile getirmişlerdir. 331 adet konteyner kentin bulunduğu Tuşba Konteyner Kentinde 2290 kişinin eğitim, öğretim vb. tüm ihtiyaçlarını Tuşba beldesinde bulunan Lise ve İlköğretim Okul Müdürleri ile işbirliği içerisinde karşılamaya çalıştıklarını aktardılar.

Okuma yazma bilmeyenlerin tespit edilerek Bostaniçi Beldesindeki okul müdürlüklerine iletildiğini aktardılar. Van için Türkiye'nin el ele verip, depremzede halk için en iyi şartların oluşturulmaya çalışıldığını söylediler.

Her zaman Van için birlikte olunacağını, elden gelen tüm yardımların esirgenmeyeceğini ve Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün her zaman en iyi şekilde temsil edildiğini aktardılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Van'a Uzanan El - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement