İşçileri taşıyan kamyonet devrildi: 1 ölü, 17 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İşçileri taşıyan kamyonet devrildi: 1 ölü, 17 yaralı

Van'ın Gürpınar ilçesinde, koyun sağımında çalışan işçilerin taşındığı kamyonetin devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır 17 kişi yaralandı.

01.08.2020 21:49  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Gürpınar ilçesinde akşam saatlerinde Kırkgeçit mahallesinde meydana gelen kazada, Bedel yaylasında koyun sağımında çalışan işçileri taşıyan kamyonet, kimliği belirsiz sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3'ü ağır 17 kişinin de yaralandığı belirlendi. Kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Gürpınar ilçesi ve Van'daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşçileri taşıyan kamyonet devrildi: 1 ölü, 17 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İşçileri taşıyan kamyonet devrildi: 1 ölü, 17 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Samimi35: Ölüm geldimi kaçılmaz 0 0 Yanıtla
  • tan gürkan: insan hayatı bu kadar ucuz mu ayıp be artık 0 0 Yanıtla
  • ali: ALLAH ( C.C ) rahmet eylesin. Geçmiş olsun. Ancak şu gerçeği unutmamalıyız. Kamyonet yük taşımak için imal edilmiş bir araçtır. Yolcu taşınamaz. Trafik Kanunu Ek-2 ye göre işlem yapılır ve araç 15 gün men edilir. Böyle cahilce işleri bırakmalı ve kanun kurallara uymalıyız. Yazık o canlara. Bunun yoksullukla imkansızlıkla alakası yok! 0 0 Yanıtla

Advertisement