Vans "Off The Wall Music Night " Gecesi Ünlüleri Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Vans "Off The Wall Music Night " Gecesi Ünlüleri Buluşturdu

Bu yıl ikincisi düzenlenen"Vans Off The Wall Music Night" festivali, Beyoğlu Babylon'da Softa, Ayyuka ve Eskiz gruplarının sahne performanslarıyla beraber ünlü isimleri ağarladı.

09.11.2013 15:17

Babylon'da gerçekleşen unutulmaz geceye Gripin, Bennu Gerede, Nev, Sezin Akbaşoğulları, Merve Oflaz ve Semih Sabah'ın aralarında bulunduğu ünlü simalar katıldı. Sezonun yükselen grupları arasında gösterilen Softa, Ayyuka ve Eskiz'in orijinal tarzdaki şarkıları "Vans Off the Wall Music Night" etkinliğinde tutkunlarıyla buluştu. Müziğe verdiği değerle bilenen marka, Avrupa çapında her sezon gerçekleştirilen " Vans Off the Wall Music Night" organizasyonuyla ikinci sefer İstanbullulara keyifli anlar yaşattı.

Slayer, Metallica ve Millencolin gibi tanınmış grupların ürünlerine imza atan Vans, düzenlediği özel etkinlikte Bant Mag. ekibinin DJ Setlerinin eşliğinde de müzik severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Geçtiğimiz sene '' Kim Ki O, Hayvanlar Alemi, Haossaa ve Grup Ses Beats gruplarının performansına yer veren "Vans Off the Wall Music Night" bu seneki konuklarıyla beraber Babylon'da olağanüstü bir geceye imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vans 'Off The Wall Music Night ' Gecesi Ünlüleri Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement