Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Vergi Haftası Etkinlikleri

Hakkari Defterdarlığı'nda, 22-28 Şubat tarihlerinde yapılacak "Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

19.02.2016 13:38

Hakkari Defterdarlığı'nda, 22- 28 Şubat tarihlerinde yapılacak "Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda gazetecilere açıklama yapan Defterdar Vekili Fevzi Budak, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.

Bu yıl ki etkinliklerin Atatürk Anıtı'na anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacağını bildiren Budak, şöyle konuştu:

"Merasimin ardından valimizi, kamu kurum ve kuruluşları, Serbest Muhasebeci ve Mail Müşavir Meslek Mensuplarını, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı gibi mükelleflerimizin üye olduğu oda, borsa, birlik ve cemiyet gibi meslek kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Gelir ve kurumlar vergisi beyan ve ödemelerini zamanında yerine getirenler arasından seçilecek mükellefler işyerinde ziyaret edilecek. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okullarda vergi konusunda bilgilendirme yapılarak, öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement