Veri Tabanı Kullanıcı Eğitim Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Veri Tabanı Kullanıcı Eğitim Semineri Düzenlendi

Veri Tabanı Kullanıcı Eğitim Semineri Düzenlendi

Düzce Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Endnote Veri Tabanı Kullanıcı Eğitim Semineri” Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi, Yıldırım Beyazıt Amfisi’nde gerçekleştirildi.

02.05.2017 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Endnote Veri Tabanı Kullanıcı Eğitim Semineri" Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi, Yıldırım Beyazıt Amfisi'nde gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi akademik personelleri ve yüksek lisans öğrencilerinin katıldığı programda; ResearchSoftware firmasından Eğitim Sorumlusu Kadir Diren, Endnote veri tabanının kullanımı hakkında paylaşımlarda bulundu.

Kadir Diren, Endnoteprogramını; kitaplar, dergiler, kataloglar ve görsel veriler gibi bibliyografik bilgileri saklamak, yönetmek ve verileri bulmak için kullanılan özel bir veritabanı uygulaması şeklinde tanımlayarak programın avantajlarından bahsetti. Endnote Veri Tabanı Kullanıcı Eğitim Semineri, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veri Tabanı Kullanıcı Eğitim Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement