Veysel Kapçı Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Veysel Kapçı Seçim Sonuçları

Veysel Kapçı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Doğanhisar belediye başkan adayı olan Veysel Kapçı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Konya Doğanhisar belediye başkan adayı olan Veysel Kapçı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Doğanhisar ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Veysel Kapçı isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Konya Doğanhisar adayı Veysel Kapçı kimdir? Saadet Partisi Konya Doğanhisar adayı Veysel Kapçı yüzde kaç oy aldı?

Veysel Kapçı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Konya Doğanhisar belediye başkan adayı olarak gösterilen Veysel Kapçı Doğanhisar ilçesinde % 4,77 oranında oy almıştır. Doğanhisar ilçesinde % 4,77 oranında oy olan Veysel Kapçı adlı Saadet Partisi adayı toplamda 520 adet oy sayısına ulaştı.

Veysel Kapçı Kimdir?

Veysel Kapçı Seçim Sonuçları

Veysel Kapçı, 1977 yılında Konya'nın Doğanhisar ilçesinde doğdu. Doğanhisar Atatürk İlköğretim Okulu ve İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Ticaretle uğraşan Kapçı, evli ve 6 çocuk babasıdır.

Konya Doğanhisar ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Veysel Kapçı Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement